上一頁下一頁
發新話題

160209~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~願啫啫回歸公幹愉快

收藏  |  訂閱
746  4.3k

引用:
原帖由 dankocl1031 於 2009-2-24 05:39 PM 發表

係水汪汪....always want:smile_44:  
依家係 Warn 你呀....壞蛋!:smile_38:

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-2-24 05:35 PM 發表

唔熟放低5蚊比佢賺囉:smile_30:
好似係犯法架!:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-24 05:41 PM 發表 查看引用來源
依家係 Warn 你呀....壞蛋!:smile_38:
唔好搞我啦...俾唔到你:smile_13:

引用:
原帖由 dankocl1031 於 2009-2-24 05:44 PM 發表

唔好搞我啦...俾唔到你:smile_13:  
WARN=警告.....傻蛋!:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-24 05:46 PM 發表 查看引用來源
WARN=警告.....傻蛋!:smile_38:
聽唔到~:smile_40:

成日都要...我真係俾唔到你架,不如你去market買d瓜菜頂住先啦好嘛:smile_13:

噹........噹............噹...........噹..............噹.............噹..............又走得喇...88 everybody!

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-24 05:56 PM 發表 查看引用來源
噹........噹............噹...........噹..............噹.............噹..............又走得喇...88 everybody!
快d去街市啦........收檔喇!!! 遲左今晚冇野玩呀:smile_30:

又到落閘ge 時候

回到家嚕 :smile_40:

HELLO ALL

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆