上一頁下一頁
發新話題

徵30以上的男女做朋友..

收藏  |  訂閱
739  6.1k

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-23 06:49 AM 發表
估不到我話會考慮接受網友的約會..會有咁多男人對月影有意思:smile_24:
而且當中有咁痴心男子,令我動容:smile_24: 但我個心裡面重有他.....所以請你地不期望...做朋友當然絶對讚成..我不知幾時先願意放低他呢 ...
你一早整D供既野出黎呀:smile_30: :smile_30:
我係黎混吉家得唔得呀供:smile_13:

歷歷片段常心頭,
有苦有甜再回味,
他心從來未留影,
斷腸流淚誰人憐.

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-23 06:51 AM 發表 查看引用來源

你一早整D供既野出黎呀:smile_30: :smile_30:
我係黎混吉家得唔得呀供:smile_13:
早晨貓貓:smile_38: :smile_38:

快要收鋪....不知幾時再與貓貓傾計:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-23 06:57 AM 發表

早晨貓貓:smile_38: :smile_38:

快要收鋪....不知幾時再與貓貓傾計:smile_39: :smile_39:
未過年就收鋪:smile_14: :smile_14:
我係熊貓呀唔係貓呀:smile_30:
仲要係隻混吉同教樹既熊貓:smile_44:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-23 06:55 AM 發表
歷歷片段常心頭,
有苦有甜再回味,
他心從來未留影,
斷腸流淚誰人憐.
讀得書小唔豬你講咩禾:smile_30:
唔該整個間單版黎呀:smile_38:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-23 07:01 AM 發表 查看引用來源

未過年就收鋪:smile_14: :smile_14:
我係熊貓呀唔係貓呀:smile_30:
仲要係隻混吉同教樹既熊貓:smile_44:
都有貓字自然叫你做貓貓:smile_38: :smile_38: 唔再幫人開...所以收鋪..好快爆到50頁:smile_14:

我要出門:smile_13: 拜拜貓貓:smile_13:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-23 07:07 AM 發表

都有貓字自然叫你做貓貓:smile_38: :smile_38: 唔再幫人開...所以收鋪..好快爆到50頁:smile_14:

我要出門:smile_13: 拜拜貓貓:smile_13:
係熊貓呀:smile_22:
88慢慢行:smile_30:
咪你幫自己開羅:smile_34:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-23 06:49 AM 發表 查看引用來源
估不到我話會考慮接受網友的約會..會有咁多男人對月影有意思:smile_24:
而且當中有咁痴心男子,令我動容:smile_24: 但我個心裡面重有他.....所以請你地不期望...做朋友當然絶對讚成..我不知幾時先願意放低他呢 ...
野豚收到:smile_24:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-23 06:55 AM 發表 查看引用來源
歷歷片段常心頭,
有苦有甜再回味,
他心從來未留影,
斷腸流淚誰人憐.
首詩是你作的?

月影是 時常作詩的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆