上一頁下一頁
發新話題

徵男男女女 18~88 做fd

收藏  |  訂閱
746  9.0k

而家連月影都唔見埋 tim ..........!!

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-17 10:06 PM 發表
而家連月影都唔見埋 tim ..........!!
點解你地個個都咁寫...........月影得一個..點分比你地呢:smile_41: :smile_41:

真係笑肚痛

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-17 10:09 PM 發表 查看引用來源

點解你地個個都咁寫...........月影得一個..點分比你地呢:smile_41: :smile_41:
5使分啦!禾要晒:smile_34:

引用:
原帖由 月影 於 17/1/2009 22:09 發表 查看引用來源

唔駛分 ga .......唔愛我 ge 比我 , 我都唔要 ga !!

引用:
原帖由 169394 於 2009-1-17 10:11 PM 發表
5使分啦!禾要晒:smile_34:
你都話不要愛人..你要我做乜:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 天使一號 於 17/1/2009 22:10 發表 查看引用來源
真係笑肚痛
唔會掛.....咁 easy 肚痛

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-17 10:11 PM 發表

唔駛分 ga .......唔愛我 ge 比我 , 我都唔要 ga !!
明白晒:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 17/1/2009 22:21 發表 查看引用來源

明白晒:smile_30: :smile_30:
咪就係 lor ........妳都唔會要個唔愛妳 ge 人啦 ......係咪 !!

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-17 10:16 PM 發表 查看引用來源

你都話不要愛人..你要我做乜:smile_41: :smile_41:
保護你!5使你比人挣:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆