上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(6)

收藏  |  訂閱
739  5.0k

引用:
原帖由 tanoshi922 於 2008-12-23 02:15 PM 發表 查看引用來源
宜家做美國的制衣好難做
係呀, 大部份都死晒:smile_39:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-23 02:01 PM 發表 查看引用來源

搵唔搵到錢先:smile_47:
做 merchan 好辛苦, 返早九點, 平時放晚十, 最晚時, 凌晨一頂.

太辛苦, 捱不住, 轉行, 修讀一個 電腦學士學位.

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-23 02:16 PM 發表 查看引用來源

我都是今年九月去完九州後, 才買psp 的. 玩了三個月.
三個月仲好新, 我部nds玩左半年就放左係度:smile_13:
宜家d新game又話要買過張咭先玩得, 我都未有心機去搞佢:smile_27:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-23 02:17 PM 發表 查看引用來源

係呀, 大部份都死晒:smile_39:
好彩我公司唔係做美國的

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-23 02:19 PM 發表 查看引用來源

三個月仲好新, 我部nds玩左半年就放左係度:smile_13:
宜家d新game又話要買過張咭先玩得, 我都未有心機去搞佢:smile_27:
睬佢都儍, 如果不是 3006 版本, 梗係改裝到可以放在 memory stick 玩啦

引用:
原帖由 tanoshi922 於 2008-12-23 02:19 PM 發表 查看引用來源

好彩我公司唔係做美國的
你又係merchan呀:smile_41:
公司上到網咁好, 好多都唔比人上網架:smile_34:
係喎, 你幾高呀:smile_30:

我部nds,psp都放左係度幾個月無玩啦......玩玩下都幾悶

不過我都覺得自己太頹廢, 又玩相機, 又玩 psp, 又一年去兩次旅行, 遲點又買膽雞..................................

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-23 02:20 PM 發表 查看引用來源

睬佢都儍, 如果不是 3006 版本, 梗係改裝到可以放在 memory stick 玩啦
nds同psp好似唔同架:smile_41:

遲點又想買勞. ....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆