上一頁下一頁
發新話題

徵紅顏知己, 年齡18-80皆可 (Part 2)

收藏  |  訂閱
752  7.0k

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-12-23 08:41 PM 發表 查看引用來源

你叫我天使啦
月影靚女
冇所謂la, 都係一個稱呼 :smile_30: :smile_34:

引用:
原帖由 benchan999 於 2008-12-23 08:43 PM 發表

點解咁講?  :smile_41:
樓主..............如果緊張便會時時睇鋪..重周圍揾目標喇:smile_04: 但你原地踏步..........所以我先講的:smile_15:

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-23 08:46 PM 發表 查看引用來源

樓主..............如果緊張便會時時睇鋪..重周圍揾目標喇:smile_04: 但你原地踏步..........所以我先講的:smile_15:
有時緊張亦未必搵到, just take it easy 仲好.:smile_35:
重有, 我只是找紅顏知己, 唔係搵情人 , 所以不需太強求 :smile_46:

引用:
原帖由 benchan999 於 2008-12-23 08:50 PM 發表

有時緊張亦未必搵到, just take it easy 仲好.:smile_35:
重有, 我只是找紅顏知己, 唔係搵情人 , 所以不需太強求 :smile_46:
知己都要溝通呀:smile_15:

引用:
原帖由 benchan999 於 2008-12-23 08:41 PM 發表 查看引用來源

hi, 天使妳好
你好, 999

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-23 08:51 PM 發表 查看引用來源

月影:smile_46: 聖誕快樂 :smile_46: 呀

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-23 08:43 PM 發表 查看引用來源

我唔叫得嫁....因為我又識個天使....倆個敢叫會攪到亂晒呀
咁叫一號囉

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-23 08:51 PM 發表 查看引用來源

受教了
妳好似時常可以上網的?:smile_41:  唔使做?:smile_14:

引用:
原帖由 狂痴笑 於 2008-12-23 08:53 PM 發表
  月影:smile_46: 聖誕快樂 :smile_46: 呀
唔快樂 明晚孤獨地過:smile_29:

引用:
原帖由 benchan999 於 2008-12-23 08:44 PM 發表 查看引用來源

冇所謂la, 都係一個稱呼 :smile_30: :smile_34:
咁我叫你靚仔啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆