上一頁下一頁
發新話題

*零九年首個勁舞party~1月27日大年初二 cp disco GaGiz介字團

收藏  |  訂閱
833  13.1k

引用:
原帖由 milk333 於 2009-1-15 11:43 AM 發表 查看引用來源

我拎沐浴露型過你喇......
你型我知........:smile_44:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2009-1-15 11:51 AM 發表
你型我知........:smile_44:
講下者.........

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2009-1-15 11:42 AM 發表 查看引用來源
甘我搾住牙刷同牙膏呢.........
扣分架~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2009-1-15 11:44 AM 發表 查看引用來源

老喇...d骨頭唔聽駛...我著下浴袍係廁所沖下涼算.....
即係唔玩啦~~~:smile_45:

引用:
原帖由 milk333 於 2009-1-15 11:44 AM 發表 查看引用來源

老喇...d骨頭唔聽駛...我著下浴袍係廁所沖下涼算.....
阿旦拎返隻黃色鴨仔跳舞仲型啦:smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2009-1-15 12:01 PM 發表 查看引用來源

扣分架~~:smile_30:
點解哥哥拎沐浴露加..........我攞牙膏牙刷要扣呀..........:smile_13:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2009-1-15 12:12 PM 發表 查看引用來源
點解哥哥拎沐浴露加..........我攞牙膏牙刷要扣呀..........:smile_13:
牙膏牙刷係廁所party 唔係慾袍party:smile_44:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2009-1-15 12:12 PM 發表 查看引用來源
帶浴帽就加分....沐浴露就冇得加....
除非佢即是揸晒上身啦~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2009-1-15 12:23 PM 發表 查看引用來源

帶浴帽就加分....沐浴露就冇得加....
除非佢即是揸晒上身啦~~
有d睇頭喎.........:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2009-1-15 12:03 PM 發表

即係唔玩啦~~~:smile_45:
我選擇慾袍..唔選擇跳舞...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆