上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)7

收藏  |  訂閱
749  19.4k

Morning 66

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-12-2 12:15 AM 發表 查看引用來源
嘩~~~好快呀! 轉眼間到左46版
好在~~~大家呢排戀上床......你呢.....訓覺唔好蒙頭啊....OTHERWISE....."FULL" MASK 都補唔番架...

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-2 08:31 AM 發表 查看引用來源
Morning 66
MORNING WILD WILD.......琴晚.....唔見你既......:smile_04:

7 days weather forecast

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-2 08:40 AM 發表 查看引用來源

MORNING WILD WILD.......琴晚.....唔見你既......:smile_04:
a bit tired after an extended play of badminton.

仲以為你琴晚就會出此預報.......
6/12 好 天 啊......但 會 凍 D.....早 D BBQ 啦.........:smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-2 08:44 AM 發表 查看引用來源
仲以為你琴晚就會出此預報.......
6/12 好 天 啊......但 會 凍 D.....早 D BBQ 啦.........:smile_38:
Just few hours delay

hi!morning^^

引用:
原帖由 628kk 於 2008-12-2 08:50 AM 發表 查看引用來源
hi!morning^^
琴日無打卡????:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-2 08:49 AM 發表 查看引用來源

Just few hours delay
駁嘴 那 啦!:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆