上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲,好佬一個,惡品唔追,尋緣問取,等妳應許...

收藏  |  訂閱
722  4.6k

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-19 11:18 PM 發表 查看引用來源
條件年齡由妳定, 情牽真意由我傾...
百世情緣由妳起, 千載情路由我隨...
微言淺笑由此茁, 愛根深蒂由歷練...
心悸驀然由遇知, 牽絆情長由心曉...:smile_13:
雲霞夕映由景韻, 人潮影對由懷奏...: ...
ching,呢篇心經你日日唸呀?? 阿彌陀佛!

引用:
原帖由 月兒911 於 2008-12-8 10:24 PM 發表 查看引用來源
你係拍蚊定撞鬼呀:smile_27::smile_30::smile_30:
怕隻蚊死o左做鬼都唔放過我!:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2008-12-8 10:24 PM 發表 查看引用來源
你係拍蚊定撞鬼呀:smile_27::smile_30::smile_30:
係呀... 咁耐無出現唔係有咩事:smile_35:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-8 10:33 PM 發表 查看引用來源

怕隻蚊死o左做鬼都唔放過我!:smile_30:
追緊你呀

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-8 10:34 PM 發表 查看引用來源

係呀... 咁耐無出現唔係有咩事:smile_35:
無事呀.......做咩:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 月兒911 於 2008-12-8 10:36 PM 發表 查看引用來源
追緊你呀
可唔可以同佢講... 天氣咁凍咪玩啦!:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2008-12-8 10:37 PM 發表 查看引用來源
無事呀.......做咩:smile_41::smile_41:
無... 只係咁耐唔見問兩句o者

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-8 10:41 PM 發表 查看引用來源

可唔可以同佢講... 天氣咁凍咪玩啦!:smile_30:
係你拍屎佢先ga wor:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-8 10:42 PM 發表 查看引用來源

無... 只係咁耐唔見問兩句o者
哦.........你無覆我..我點出現 ja:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2008-12-8 10:42 PM 發表 查看引用來源
係你拍屎佢先ga wor:smile_30:
唔通腦用豬紅黎同佢打齋咩!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆