上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
738  6.3k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 12:25 PM 發表

係室內泳池....無諗過凍得咁交關....:smile_27:
去到泳池先知囉......換哂泳衣....當時有諗過回頭..但性格倔強..無理由退縮.....:smile_34:
挑戰自己..... 睇下後果會點~~:smile_40:
返到酒 ...
恭喜你.......時運高......身體好:smile_30:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-21 12:38 PM 發表 查看引用來源

恭喜你.......時運高......身體好:smile_30:
出年就唔得啦...又大一歲.........年事高....:smile_44:
我地去左澳門永利賭場睇個棵吉祥樹...由地底升上黎..好大棵...都幾壯觀...人造既景物.....
棵樹會變色...蘇絲黃曾介紹過...
天花就揭開有盞好大既天花燈照射住個棵樹...有人掟銀許願.....

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-21 12:38 PM 發表 查看引用來源

呢程澳門遊....專程睇下威尼斯人酒店點靚法.......:smile_35:
水城威尼斯景物...天空係人造..永遠藍天......不會知道外間...天氣變化...
但藍天景色比不上我去日本個間商場造的出色...日本個藍天可以郁動...好似真...手功好.....
澳門既見到一d...瑕疵...又不能郁動...比較假.....
香港既朗豪坊新開張時都係以藍天做假天花....手工仲差....雖然郁動...但比人睇到係塊布....:smile_44:

:smile_30:
引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 12:44 PM 發表

出年就唔得啦...又大一歲.........年事高....:smile_44:
我地去左澳門永利賭場睇個棵吉祥樹...由地底升上黎..好大棵...都幾壯觀...人造既景物.....
棵樹會變色...蘇絲黃曾介紹過... ...
出年既事......出年去諗:smile_30:
人造吉祥樹......甘係咪吉祥先:smile_38:
你有無定錢丫:smile_30:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-21 12:54 PM 發表 查看引用來源

我無咁傻.....:smile_44: 靠自己嘛.....

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-21 12:54 PM 發表 查看引用來源

夠鍾返工.... 要變身啦...
下星期再傾....Happy  weekend~~ Bye Bye~~:smile_15:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 01:00 PM 發表

我無咁傻.....:smile_44: 靠自己嘛.....  
你有無小賭怡情丫:smile_30:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 01:02 PM 發表

夠鍾返工.... 要變身啦...
下星期再傾....Happy  weekend~~ Bye Bye~~:smile_15:
Talk to you tomorrow:smile_30:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 09:33 AM 發表 查看引用來源

係囉..:smile_13: ...呢幾日大吃大喝....:smile_40: 已經有左..........:smile_44: ..個肚腩啦.....  
豬腩肉..........用黎整叉燒啦

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 09:35 AM 發表 查看引用來源

係咪一舊飯....:smile_30: :smile_30: :smile_30:  出年你咪知道囉....:smile_04: 嘿嘿......
一舊飯.............等一年,會唔會變左壽司呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆