上一頁下一頁
發新話題

徵女朋友,(思想成熟)! part 2

收藏  |  訂閱
751  6.1k

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-10-31 02:13 AM 發表

無聊D wor!無興趣就唔好問人la!
原來無興趣係唔可以問架:smile_14:

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2008-10-31 12:11 AM 發表 查看引用來源

係街度昅咋.. 我都唔識佢地
哦,咁我放工係上環都見好多tin!

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-31 12:13 AM 發表 查看引用來源

我對令女呢樣野無乜特別好感..

所以令唔令..都只係女一條..
我唔信 :smile_45:

不過真係..  今日覺得 咁多靚人.. 但係都無一個係最靚GE.. :smile_13:    都唔知貪靚尼做乜LA

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-31 12:14 AM 發表 查看引用來源

咁拎你隻貓黎玩下得唔得呢...  
講起玩.. 炆佢條尾 佢會肚瀉+   ....:smile_43:

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2008-10-31 12:16 AM 發表 查看引用來源

我唔信 :smile_45:

不過真係..  今日覺得 咁多靚人.. 但係都無一個係最靚GE.. :smile_13:    都唔知貪靚尼做乜LA
好老實..

太易覺得一個女仔令..好易會變心..  

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-31 12:14 AM 發表 查看引用來源

我無怪你喎,都係8卦問下者:smile_30:
所以我都係求其答返你 :smile_40:  呵呵呵~~~:smile_30:

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2008-10-31 12:17 AM 發表 查看引用來源

講起玩.. 炆佢條尾 佢會肚瀉+   ....:smile_43:
會架? 

我隻狗唔會架。。我日日都抆既。。  

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-10-31 12:15 AM 發表 查看引用來源

哦,咁我放工係上環都見好多tin!
係丫.. 望下都幾養眼丫可?

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2008-10-31 02:17 AM 發表

所以我都係求其答返你 :smile_40:  呵呵呵~~~:smile_30:
其實你答左個重點架喇...就係要係香港:smile_30:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-31 12:17 AM 發表 查看引用來源

好老實..

太易覺得一個女仔令..好易會變心..  
你又有D 經歷喎 :smile_40:
不過我覺得 再靚GE女仔  都會有一個最愛的人 ..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆