上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009

收藏  |  訂閱
749  7.5k

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-25 10:54 AM 發表 查看引用來源

去邊度搵張海報番黎?  
有位長濃毛名哥哥做印刷....
尊印假銀紙...佢D本版印刷技術好高...
財哥你搵佢幫幫手啦....:smile_38:

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-10-25 11:00 AM 發表 查看引用來源

財財早晨呀
分身早晨呀!

引用:
原帖由 花卵 於 2008-10-25 11:01 AM 發表 查看引用來源

靠得住ga
我上次撞到佢賣個瑞士山區肺
不知幾多人買
係唔係真架? :smile_41: :smile_41:  

引用:
原帖由 花卵 於 2008-10-25 11:01 AM 發表 查看引用來源

靠得住ga
我上次撞到佢賣個瑞士山區肺
不知幾多人買
係呀我咪個次識到佢囉....:smile_44:

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-10-25 11:01 AM 發表 查看引用來源

有位長濃毛名哥哥做印刷....
尊印假銀紙...佢D本版印刷技術好高...
財哥你搵佢幫幫手啦....:smile_38:  
咁唔好印海報, 印銀紙好過啦!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-25 11:01 AM 發表 查看引用來源

下次叫佢幫我買幾套先!
黃師奶咪我7叔婆黎囉

你要既,我同佢講聲囉:smile_30: :smile_30:

棒 棒 棒  支持支.                       可惜冇假晤系一定上來跑一跑.
                       :smile_24: 推 推 推

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-25 11:02 AM 發表 查看引用來源

係唔係真架? :smile_41: :smile_41:   
聽講佢下星期會係老尖5支旗杆度賣潮吹水呀....
打錯:係潮拜水.....:smile_38:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-25 11:03 AM 發表 查看引用來源

黃師奶咪我7叔婆黎囉

你要既,我同佢講聲囉:smile_30: :smile_30:  
搵你同佢講有無得平D先?

引用:
原帖由 alexc28 於 2008-10-25 11:03 AM 發表 查看引用來源
    棒 棒 棒  支持支.                       可惜冇假晤系一定上來跑一跑.
                       :smile_24: 推 推 推
除夕晚都行唔開?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆