上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
737  4.1k

引用:
原帖由 民主之子 於 2008-10-5 08:50 PM 發表 查看引用來源

搵食wor.....
我屋企附近間龍蝦仔食左未???

引用:
原帖由 進修陷阱 於 2008-10-5 08:53 PM 發表 查看引用來源

我屋企附近間龍蝦仔食左未???
小龍蝦丫嘛~:smile_38: :smile_38:
末呀,搵日去食~~:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 民主之子 於 2008-10-5 08:55 PM 發表 查看引用來源

小龍蝦丫嘛~:smile_38: :smile_38:
末呀,搵日去食~~:smile_47: :smile_47:
你本身食唔食得辣架,嘿
食完話我知喎.......:smile_30:

引用:
原帖由 進修陷阱 於 2008-10-5 08:57 PM 發表 查看引用來源

你本身食唔食得辣架,嘿
食完話我知喎.......:smile_30:
一齊都好wor....

引用:
原帖由 民主之子 於 2008-10-5 08:58 PM 發表 查看引用來源

一齊都好wor....
車.......等我呀,你都唔知幾時先有得食 :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 進修陷阱 於 2008-10-5 08:59 PM 發表 查看引用來源

車.......等我呀,你都唔知幾時先有得食 :smile_13: :smile_13:
休息一陣,eat 生果..:smile_43:

引用:
原帖由 民主之子 於 2008-10-5 09:00 PM 發表 查看引用來源

休息一陣,eat 生果..:smile_43:
我又唔食得..........討厭,:')

走呀走呀,唔要見到你地呀:smile_24:
又kfc又生果........:') :')

引用:
原帖由 進修陷阱 於 2008-10-5 09:01 PM 發表 查看引用來源

我又唔食得..........討厭,:')

走呀走呀,唔要見到你地呀:smile_24:
又kfc又生果........:') :')
冰個話5食得生果~:smile_41:

引用:
原帖由 民主之子 於 2008-10-5 09:14 PM 發表 查看引用來源

冰個話5食得生果~:smile_41:
屎佬:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 程式陷阱 於 2008-10-5 09:43 PM 發表 查看引用來源
屎佬:smile_38: :smile_30:
點銀樣ar,屎仔~~:smile_38: :smile_38: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆