上一頁下一頁
發新話題

==好男好女俱樂部== 誠徵會員(10月10日) 唱K團 - 6

收藏  |  訂閱
737  7.7k

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-10 11:14 發表 查看引用來源
早晨,兩位爸爸生日快樂,
我冇買股票,見跌左千幾點好恐怖
司司早晨

抓頭,頭痕嗎:smile_39:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 11:16 發表 查看引用來源

司司早晨
占占早,我都希望可以平安渡過每個風暴,唔見錢事少,有份工保住可以由零開始。

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-10 11:18 AM 發表 查看引用來源

占占早,我都希望可以平安渡過每個風暴,唔見錢事少,有份工保住可以由零開始。
今年年底先恐怖

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-10 11:14 AM 發表 查看引用來源
早晨,兩位爸爸生日快樂,
我冇買股票,見跌左千幾點好恐怖
釘橋.....不過我唔係今日喎.....
前日先知.....原來今日係我農曆生日.....:smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 11:07 AM 發表 查看引用來源

冇.....:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

但如果自己負擔得起咪得LOR.........:smile_13: :smile_13: ...佢尼家人唔係MA.........(唔好介意我歧視攞終援D人)
我覺得以前D人較為有骨氣...

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-10 11:18 發表 查看引用來源

但黎梗可能好多公司炒人....零售業最快

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-10 11:20 AM 發表 查看引用來源

家下既人淨係識放屁.......:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-10 11:20 發表 查看引用來源

我都覺......冇法喇.......97之後...單程証批多左..... 都要接受現實

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-10 11:19 發表 查看引用來源

今年年底先恐怖
起碼年半至兩年先好番,唯有隨機應變:smile_39: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆