上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.2k

引用:
原帖由 duck8duck 於 2008-9-24 02:53 AM 發表 查看引用來源

我只可以性感,但係唔玩得的......所以佢明知只要佢想就可以得到我的身體都唔去做,真係要多謝佢。

fion屬於喜歡以高貴既角度去淫蕩既神秘狼女:smile_47:
仲正 ... 咁先有征服感:smile_47:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表 查看引用來源
23/9/2008

今日黑格比吹近, 電台又話個風點勁點巴閉, 攪到人地成日都不停等唔知幾點可以提早少少放工。點知等到平日收工時間先掛8号, 真係「太監痾尿」, 無x用。(有少少俗,不過幾好笑,Amy教的)

冷靜好 ...
這日的日記 ,  好有人性 , 分柝三人對性愛的價值觀  ,  多謝你的分享....

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-23 03:53 AM 發表 查看引用來源
嗱,都話佢一係唔影一係就好激。雖然唔大胸,不過我真係唔多信Freeman 果日會忍得住囉!

Amy is good, but FION still the best!!!

入來支持下先..
雖然無時間睇, ... 都知好野...

日記形式出POST好野

引用:
原帖由 scitec 於 2008-9-24 11:37 發表 查看引用來源

Amy is good, but FION still the best!!!
strongly agree with u...

fion is the excllent one

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-23 03:53 AM 發表 查看引用來源
嗱,都話佢一係唔影一係就好激。雖然唔大胸,不過我真係唔多信Freeman 果日會忍得住囉!

it is a good photo really

you are so thin really

but

you master a good pair of breast

really we have to try our best to Try your Breast  :smile_30:    :smile_30:

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................................................好正呀......

回覆 688# 的帖子

fion said dun focus on amy breast

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆