上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 01:04 AM 發表

你條友仔, 我打得你小呀,
吹水o者:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 01:03 AM 發表

無名大俠, 你有冇攪錯呀, 佢係叫燕子喎, !!!!!!!!!!!
講開.......又好似係喎

點解,我叫佢小紅,佢又應我概

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 01:02 AM 發表
有人想話去廣州茶藝社,晚上芳村人肉市場,第二朝批發市場,西關飲茶,唔知點睇?
有乜點睇

幾時

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 12:47 AM 發表

我果個話, 佢mame 要佢再比 100
(其實我覺得佢唔似講大話, 可能佢新, mame 昆多50)
係呀, 所以我都費時煩, 比多1百算q數, 同埋佢都真係由五點多開始就同我地一起, 只是下次真係唔駛人帶去, 自己直接去就可以了 !!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 01:06 AM 發表

有乜點睇

幾時
咁急?
我都要打上廣州搵地膽,同佢索料,因為我離開左廣州幾年啦!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 01:07 AM 發表

係呀, 所以我都費時煩, 比多1百算q數, 同埋佢都真係由五點多開始就同我地一起, 只是下次真係唔駛人帶去, 自己直接去就可以了 !!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:
但係佢服務真係好 lun X....:smile_39: , 如果我 LUM , 我都唔會計較佢講真定講假...
e+ 係度傾, 只係想知多d 姐

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 01:05 AM 發表

講開.......又好似係喎

點解,我叫佢小紅,佢又應我概
咁我就唔知啦, 都係玩既啫, 咪又係囡囡一個!!!!!!!!!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 01:09 AM 發表

咁急?
我都要打上廣州搵地膽,同佢索料,因為我離開左廣州幾年啦!
唔急

你吹雞,我除非唔徥閒,

如果唔係,一定黎

258 ok ga..369 is younger lor..u are the CHING ...dont buy china buy other team ma..i remember u la....:smile_30: :smile_30: ..u remember my girl ar....i dont know why can she so need....she havent go out over night long time ar.....:smile_13: :smile_13:  .....4 times...its quite impossible...for me actually...honestly she blow very well......very very very well,....:smile_39:  make me cant reject

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 01:13 AM 發表

但係佢服務真係好 lun X....:smile_39: , 如果我 LUM , 我都唔會計較佢講真定講假...
e+ 係度傾, 只係想知多d 姐
所以說倉囡無保證啦, 不過其實k囡都唔一定有保證架, 如果唔係都唔會玩開有感情啦, 等你仲朗才女貌!!!!!!!!!!!!!!:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆