上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.4k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 10:35 發表 查看引用來源

我唔係記得好清楚好似而家53就嚟54,咁佢乳頭同下面都唔算話好深色,好似你話齋牛肺咁真係扯唔起
係咪少扑嘢關係呢?🤔所以唔太深色😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 10:35 發表 查看引用來源

我唔係記得好清楚好似而家53就嚟54,咁佢乳頭同下面都唔算話好深色,好似你話齋牛肺咁真係扯唔起
50路就真係未試過,如果keep得好都想試吓🫢

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-26 10:36 發表 查看引用來源
係咪少扑嘢關係呢?🤔所以唔太深色😆
都可能係!佢話離婚咁耐淨係比佢前夫個friend屌過!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-26 10:41 發表 查看引用來源
呢啲餓左咁耐,為求搵食,一定老吹扮淑女

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-26 10:51 發表 查看引用來源
都唔出奇!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-26 10:41 發表 查看引用來源
咪就係囉😂

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-26 10:38 發表 查看引用來源

50路就真係未試過,如果keep得好都想試吓🫢
都可以嘅,試下冇乜壞

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-26 10:51 發表 查看引用來源
佢一向都話好多人溝,佢唔制啫🤣據我所知得一個五十幾歲未結婚既傻仔雞蟲想溝佢屌吓同一個六十幾好矮細退咗休既呀伯(冇結過婚)係想溝佢,不過家姐又眼角高,食唔落🤭😜🤣所以佢咪咁主動溝我囉,起碼肯定可能餵飽佢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 11:26 發表 查看引用來源

佢一向都話好多人溝,佢唔制啫🤣據我所知得一個五十幾歲未結婚既傻仔雞蟲想溝佢屌吓同一個六十幾好矮細退咗休既呀伯(冇結過婚)係想溝佢,不過家姐又眼角高,食唔落🤭😜🤣所以佢咪咁主動溝我囉,起碼肯定可能餵飽佢 ...
咁同你比梗係想食你啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-26 11:28 發表 查看引用來源
咁同你比梗係想食你啦!😉
佢試過覺得好滿足同埋佢覺得細佬屌家姐佢好興奮,我知佢感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆