上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

時間只係係我傷口上灑鹽:')
搵唔到佢.....諗住慢慢會忘記...點知係到自己呃自己:')

引用:
原帖由 日日新008 於 2008-8-3 05:12 PM 發表

有時佢地開緊工又真係唔得閒覆嘅..... :smile_39:

:') :') :')
咁又係既, 根住到落鐘果時可能又已經唔記得左

引用:
原帖由 我係雞蟲 於 2008-8-3 10:08 PM 發表
時間只係係我傷口上灑鹽:')
搵唔到佢.....諗住慢慢會忘記...點知係到自己呃自己:')
鳴....我果個都失蹤左一個星期了......

我好掛住佢呀:')

引用:
原帖由 剛沉船的人 於 2008-8-3 12:21 PM 發表
我沉晚同d fd上去食飯,食完飯佢地話去落d我又好似冇乜興趣,咁我就去o左搵個洗腳妹,可能飲得太多酒,搞到係大廳訓o左兩個幾鐘,其間個洗腳妹可能以為我唔舒服,又針水,又洗熱毛巾俾我,到我訓醒都成兩點幾,咁我話搵佢洗腳 ...
咁師兄真係要諗清楚....你咁快就無左新鮮感, 咁如果第時真係溝左佢, 咁咪仲快咩感都無晒
不過師兄之前又真係做衰左......你開頭比個假電話佢, 一來比人覺得你玩9佢, 而且係人都會有番戒心, 怕你又係玩玩下

引用:
原帖由 我係雞蟲 於 2008-8-4 12:33 AM 發表
我好掛住佢呀:')
2 位CHING 算啦, 大陸囡囡唔同香港, 響香港識的朋友或者都可以由佢D 朋友呀咁搵番佢個聯絡出黎, 響上面人海茫茫, 一轉電話真係仲難過大海撈針
而家佢地走都無同你地單聲, 仲要電話都轉埋, 證明佢地根本無放你地響心....你地都無謂傷心啦

我忘記唔到呀:')

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-8-2 01:20 AM 發表

沒法子, 因為已經有研究表示由囡囡客人關係轉化為真正的男女朋友關係基本上係無可能既...
除左好少部份會成功之外...
小弟成功過,但今次便失敗了:smile_13:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-4 11:01 AM 發表

小弟成功過,但今次便失敗了:smile_13:
可一不可再呀 Ohmygod兄

我希望9月佢重係果到做啦
我9月會上去搵佢:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆