上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  152.9k

very good  !!

waiting for next time   ............

好正呀

office姐姐我支持你...

回覆 #1 office妹妹 的帖子

係咪咁淫賤呀?d女...真係我鐘意:smile_40:

CAN I HAVE U MSN

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 01:19 PM 發表

我好神秘咩... 好多野都俾你地睇晒喇,haha~~:smile_40:

我幾多歲...?廿幾喇,未到三十既...
其實我唔係大膽,大膽就出埋見樣既相喇... 我貪得意唧...
我enjoy sex,又鍾意同人分享下
以前我有寫blog ...
yes.........我成日都覺人好難得一面,根本對住唔同既人就已經有唔同既一面,但呢樣野好似好多人都唔明 :smile_13:

引用:
原帖由 伊藤加賀 於 2008-2-22 10:27 發表

yes.........我成日都覺人好難得一面,根本對住唔同既人就已經有唔同既一面,但呢樣野好似好多人都唔明 :smile_13:
我其實唔覺得呢樣野好難明
話d人唔理解,倒不如話佢地唔肯承應人係有dark side
當然,更大部份既人係唔願意承應自己有dark side

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-22 12:29 PM 發表

我絕對認同!我知我係有dark side 嗰面!當做嗰時都表現到!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-22 12:29 PM 發表

其實只得一面既人有幾多個丫,有就有既,不過呢種人比有唔同面孔既人我相信一定少好多,唔好話做sales啦,就算做文職我都覺得需要唔同面孔對住唔同人 :smile_38:

引用:
原帖由 長腿少女 於 2008-2-7 05:31 PM 發表

唔!我都好明白你的感受呀!始終平時返工都唔可以俾人知太多自己的私生活。正如好多男人表面斯斯文文,返工著得好斯文,但唔一定係好男人,一樣會出去玩,識其他女仔。

但我比你好少少啦。因為父母都唔係 ...
絕對同意!!! 唔可以比太多人知!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆