上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.4k

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 09:56 PM 發表 查看引用來源

叉包圖:023:
冰冰又貼0下隻寶貝仔0既相先  ...
好得意ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:023:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 09:54 PM 發表 查看引用來源

我都係:043: 所以好辛苦。。。唉。。。。。。。。。。。
但你要加油啊~~~:027:

點解show唔到張相出黎既.....:026:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:59 PM 發表 查看引用來源

但你要加油啊~~~:027:
^^我點都會支撐落去~不過真偽好想搵個人係身邊依靠下..唉.太辛苦..

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 10:00 PM 發表 查看引用來源

^^我點都會支撐落去~不過真偽好想搵個人係身邊依靠下..唉.太辛苦..
我借俾你 i 下ar~大家女仔~唔怕蝕俾我wor~~~哈哈:071:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 10:00 PM 發表 查看引用來源

搵到個人一齊跳舞~~又可以依靠下~~
其實真係唔錯~~

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 10:02 PM 發表 查看引用來源

我借俾你 i 下ar~大家女仔~唔怕蝕俾我wor~~~哈哈:071:
哈哈~~咁我都借啦~~~~:131:

引用:

借個膊頭俾你la,不過5好太耐wor....
你要堅強d ar

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 10:02 PM 發表 查看引用來源

睇下邊個蝕俾邊個~~~:071: :025:

引用:

我又要,羊女個膊頭一定軟棉棉,
好好i ga la....:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆