上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-13 12:11 PM 發表

ok仔己代答....:027:
果張係新城果個車車黎:092:
佢係咪果個車車我就唔知啦:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-13 12:11 PM 發表

ok仔己代答....:027:
咁講波啦 有咩好買呀:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 12:12 PM 發表

咁講波啦 有咩好買呀:096:
波唔係用嚟講/買....而係用嚟....:096: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-13 12:24 PM 發表

波唔係用嚟講/買....而係用嚟....:096: :096:
在你地男人世界 乜波同車唔係一樣架咩:122: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 12:26 PM 發表

揸.....hahaha...冇錯......妳唔鐘意咩?

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 12:26 PM 發表

梗唔一樣~~:044: :044:
車用嚟揸:131: 而波就用嚟賭...:025: 調轉就好大鑊㗎啦~:071:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-13 12:32 PM 發表

揸.....hahaha...冇錯......妳唔鐘意咩?
我用嚟磨架喎:096: :096: :096:

回覆 #687 足球車車 的帖子

你係咪新城車車呀?:092:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-13 12:32 PM 發表

梗唔一樣~~:044: :044:
車用嚟揸:131: 而波就用嚟賭...:025: 調轉就好大鑊㗎啦~:071:
波緊係唔止用嚟賭啦 仲可以用嚟.........................:071: :096: :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 12:33 PM 發表

我用嚟磨架喎:096: :096: :096:
其實仲有乜用途?磨<<唔明?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆