上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 qwerfdsazxcv 於 2006-9-22 01:09 AM 發表
好想學野  但有時真係唔知點問....  西兄

listen to you  take tmr first match as an example

redbet and parbet 初盤 3.04 3.24 2.51    3.00 3.20 2.51
我係新手  我覺得not so reasonable  

becau ...
簡單講下呢場啦,小弟覺得呢場初盤已經好有問題,巴打講2個外國初盤就反映到一樣野,主隊明顯地比較熱,唔好忘記呢場波作客果隊,佢地主客場都冇分別,所以就咁睇雖然係有2.5客勝,但係其實係偏冷,我唔睇亞洲盤係咩,但係睇返歐洲初盤就會發現到,正常黎講場波冇可能做咁既倍率,做得咁既倍率只得一樣野,就係有人要係呢場波度搵食,至於巴打說最近對賽成績呢點其賽唔會影響到開盤既倍率,小弟都未真係好深入咁睇過,等小弟真係睇多點資料,睇多D野再同巴打分享吧!:005:

西sir,
我又有個問題擺咗係心度好耐(哈哈)...,典解出面d公司既..例如-->主隊半球上盤@1.80 ,但標準盤主win好多時都會唔係1.8既(好似通常都低d)?
~fan q~
或者其他師兄都知道,不妨幫下小弟! ~fan q~

引用:
原帖由 qwerfdsazxcv 於 2006-9-22 01:09 AM 發表
好想學野  但有時真係唔知點問....  西兄

listen to you  take tmr first match as an example

redbet and parbet 初盤 3.04 3.24 2.51    3.00 3.20 2.51
我係新手  我覺得not so reasonable  

becau ...
如果巴打係第一次睇盤或者想學睇盤,小弟建議先學睇西甲D波盤先,因為唔會咁亂,會比較容易上手,小弟初入行都係師傅教睇西甲,巴打,不防拿2隊來試吧!:005:

引用:
原帖由 winplaq 於 2006-9-22 01:19 AM 發表
西sir,
我又有個問題擺咗係心度好耐(哈哈)...,典解出面d公司既..例如-->主隊半球上盤@1.80 ,但標準盤主win好多時都會唔係1.8既(好似通常都低d)?~fan q~
或者其他師兄都知道,不妨幫下小弟! ~fan q~
應該冇乜可能係咁,係咪巴打看錯了?因為半球對於讓球上下盤係冇意思,一係贏一係輸,所以應該跟個主win係一樣倍率吧,有冇場波倍率比小弟睇下,等我睇下發生咩事!:005:

即係拱樣啵....

引用:
原帖由 winplaq 於 2006-9-22 01:31 AM 發表
即係拱樣啵....
出錯機會應該好小,小弟真係小見咁既情況,可能佢地好多貨係度將個倍率提高D吸引你地買讓球盤而唔買標準盤吧!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 01:37 AM 發表

出場機會應該好小,小弟真係小見咁既情況,可能佢地好多貨係度將個倍率提高D吸引你地買讓球盤而唔買標準盤吧!:005:
但係我都見到外圍次次都係甘架,我都留意左好耐,但真係吳明???

係hkjc先set到一樣,其他真係好多都唔同啵....

(唉~~順手喺度@@@一下哥登堡....反輸2:1:010

引用:
原帖由 suki0906 於 2006-9-22 01:43 AM 發表

但係我都見到外圍次次都係甘架,我都留意左好耐,但真係吳明???
終於明你地想講咩,呢D係因為太多貨係度,自己食唔晒,所以特登提高D倍率比你地買,等佢地容易散貨,冇乜特別,只係倍率多左出來,贏就會派多D錢,生意手法一種,當然有咁既情況出現係咪代表會影響到贏定輸,其實係冇影響!:005:

引用:
原帖由 winplaq 於 2006-9-22 01:48 AM 發表
係hkjc先set到一樣,其他真係好多都唔同啵....
因為香港馬會係開盤前已經定左一個保險位,所以就算佢地好多貨都唔怕出唔晒,多多都接受,咁咪冇必要提高倍率黎吸引你囉!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆