上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.8k

MMF 唔多享受,咁MMFF 會唔會好D?
引用:
原帖由 akitty 於 23/12/2017 02:59 PM 發表 查看引用來源
尋晚,有個女仔fd嗌我一齊去一個聖誕party
甘我收工之後就返屋企換衫之後再出去啦
尋日又吾算好凍,
所以好普通短裙,上身著左件一字肩既毛衣,
入面有個無肩帶bra同一件吊帶小背心仔打底。。

點知上到k房,都 ...

澳門返左來啦。。
不過有少少吾舒服,今日去左睇醫生。。
尿道炎?陰道炎??總之有少少痛少少吾舒服甘囉。。
加上又來M咼。。
去玩先至來m加上吾舒服。。真係掃興。。
所以係澳門個晚同朋友仔算係咩事都無發生過。算係
其實都有既,不過吾係性事。。吾知你地有無興趣知者

引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-23 02:59 PM 發表 查看引用來源
尋晚,有個女仔fd嗌我一齊去一個聖誕party
甘我收工之後就返屋企換衫之後再出去啦
尋日又吾算好凍,
所以好普通短裙,上身著左件一字肩既毛衣,
入面有個無肩帶bra同一件吊帶小背心仔打底。。

點知上到k房,都 ...
有無同時前後一齊備插?

引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-27 06:35 PM 發表 查看引用來源
澳門返左來啦。。
加上又來M咼。。
所以係澳門個晚同朋友仔算係咩事都無發生 ...
無所謂都係傾計姐

咁休息一排先啦,唔好攪野住喇

有興趣呀,你講黎聽下啦
引用:
原帖由 akitty 於 27/12/2017 06:35 PM 發表 查看引用來源
澳門返左來啦。。
加上又來M咼。。

等緊你講

引用:
原帖由 akitty 於 27-12-2017 18:35 發表 查看引用來源
澳門返左來啦。。
加上又來M咼。。
同朋友仔發生咗乜野事啫。

去澳門點呀?今日返工定放假?

樓主係咪咩姿勢都好易入 唔痛

係咪咩姿勢都好易入呀~嗯…
奇形怪狀既姿勢未試過,普通普遍個啲都的確係既。
可能都真係做得多左放縱左:')
bb都有出過下聲話可能比起以前,妹妹的確係易入左(係咪者係鬆弛左甘既意思呀:') )
不過我幾鐘意狗仔式插我,插得好入好舒服。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆