上一頁下一頁
發新話題

用最真誠的心 讓愛變得簡單:P`

收藏  |  訂閱
2.2k  91.4k

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-19 01:11 AM 發表 查看引用來源
So sad...
先諗解決你現時情況吧"
之後...慢慢喊都不遲

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-19 12:56 AM 發表 查看引用來源
未有去向
我都係單親爸爸  有時會諗返大人嘅事會好影響小朋友  不過小朋友冇必要要受  
點都好小朋友為先   如果真係要分  遲啲要同小朋友做心理輔導。。

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-19 01:11 AM 發表 查看引用來源
So sad...
咩事都好  搵個落腳地先  始於係女性  係街好危險 搵到地方先為上  有地方點諗都得

小毛你還好嗎?
雖然知道小毛其實未有心型準備成家立室...
但既成事實
唔好輕易放棄啊

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-19 12:49 AM 發表 查看引用來源
走其中一個原因就係唔想留係外家

今晚又出走。衝動先講離婚。
已經坐低傾左
比幾日時間我冷靜下。
睇下係咪真係繼續唔到。
等我做衰人啦。
宜家係你想唔想繼續係呢個屋企。 如果你想。 一, 你要日日係屋企, 睇住個女, 最快係十年後先可以有返d自己既生活。 二, 你無得去玩。 你想幾時出街就出街既, 冇可能。 你想自己去旅行, 冇可能。 你想同fd high tea??  得, 過幾年呀, 等個女上左小學, 你就會有多小小時間。

但係你宜家只係想玩。 聽你日日都講睇住個女好悶。 個女又唔聽教, 唔聽話。 個個都唔願睇啦。 你係人呀媽, 你無辨法。

你宜家先廿幾歲, 想玩係一定既。 但係如果你仲想玩, 仲未想結婚生仔, 咁點解要結呢???

你老公有本事養起你兩個, 唔洗你出去做野, 不如叫佢請個工人幫下手啦。

打完咁多野, 你都係聽唔入耳架啦。 獅子座就係咁。 同佢鬧交, 佢一定同你鬧到低, 一定唔會認輸。 你要佢心服口服, 佢就會好似隻貓咪咁。

要幾多生修道, 先會結識到。
要幾多生修道, 先可以結婚。
要幾多生修道, 先有緣做母女。

講完啦。。。 自己諗下啦。。。

就係唔想放棄
先會仲發脾氣, 要求比我冷靜

想放棄既, 一早就乜都丟低
話走就走 唔洗喊到咁撚慘

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-19 01:42 AM 發表 查看引用來源
就係唔想放棄
先會仲發脾氣, 要求比我冷靜

想放棄既, 一早就乜都丟低
話走就走 唔洗喊到咁撚慘
總之慢慢諗吧, 人生本身就漫漫長路
只係你揀左條比較難行既路而已"

就係唔想對身邊既人愈泥愈反感
愈泥愈討厭 先 出走
我一路留係到繼續之前既生活的話
我諗我真係會痴線 一野衝動就以後都唔返泥
比我放假吧!!!!!!!!!!!!!!!!!
抖夠就無事

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-19 01:44 AM 發表 查看引用來源
就係唔想對身邊既人愈泥愈反感
愈泥愈討厭 先 出走
我一路留係到繼續之前既生活的話
我諗我真係會痴線 一野衝動就以後都唔返泥
比我放假吧!!!!!!!!!!!!!!!!!
抖夠就無事
感覺呢個做答決條件就OK
但唔太好外加其他野之類就是了"

點解要返外家既?唔係有自己屋企咩?
小毛而家落左腳未?
要人陪嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆