上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生in Beijing

收藏  |  訂閱
1.2k  55.8k

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-6 06:32 PM 發表 查看引用來源

唔好比D讀唔成書果D人聽到tim 呀,一陣打你一身:smile_45:
好想參加咩真係,攞苦黎伸,又唔係無錢,係老豆逼我炸:smile_39:
我都係讀唔成書嗰啲:smile_44:
讀屎片

咁係咪可以喺電視見到你啫:smile_43:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-6 06:33 PM 發表 查看引用來源

真係愈黎愈大膽,講大話唔眨眼,再遲D未大膽到...
言下之意係你覺得我醒:smile_14:?

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-6 11:50 AM 發表 查看引用來源

頂你:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:
好似應該係 ruined....唔係ruins

引用:
原帖由 JonNg 於 2014-8-6 06:43 PM 發表 查看引用來源

好似應該係 ruined....唔係ruins
....有人同我講佢唔識英文:smile_45:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-6 06:46 PM 發表 查看引用來源

....有人同我講佢唔識英文:smile_45:
邊個.....

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-6 06:39 PM 發表 查看引用來源

我都係讀唔成書嗰啲:smile_44:
讀屎片

咁係咪可以喺電視見到你啫:smile_43:
讀屎片爭左人地個學位,納稅人D錢就係比你D人晒
我同老豆爭取緊,希望可以繼續做隱青

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-6 06:40 PM 發表 查看引用來源

言下之意係你覺得我醒:smile_14:?
你咁勁

引用:
原帖由 JonNg 於 2014-8-6 06:48 PM 發表 查看引用來源
邊個.....
=.=好似叫JonNg:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-6 06:49 PM 發表 查看引用來源

讀屎片爭左人地個學位,納稅人D錢就係比你D人晒
我同老豆爭取緊,希望可以繼續做隱青
繼續落去會變左隱蔽中年..我支持你老豆~:smile_34:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-6 06:53 PM 發表 查看引用來源

繼續落去會變左隱蔽中年..我支持你老豆~:smile_34:
但我有錢wor,隱蔽都唔驚啦,人地捱一世就係想捱到退休享福果刻,我只不過早左人地幾廿年姐:smile_52:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆