上一頁下一頁
發新話題

蘭桂坊倒數的一晚, 撻著個TBG (P4, 10, 11 update, final P13)

收藏  |  訂閱
1.2k  159.8k

引用:
原帖由 sia 於 2012-1-11 12:17 AM 發表 查看引用來源
點止笑, 直頭大開眼界!!
原來屠夫咁專業仲要考試 :smile_o06::smile_o06::smile_o06:
話唔定魚佬都要呢

Lee how ma?
引用:
原帖由 sia 於 2012-1-11 12:13 AM 發表 查看引用來源
hi Ching~

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:15 AM 發表 查看引用來源
唔好將個focus放係我到...我好唔慣...:smile_19:
咁我問你喇
你份工多唔多女同事:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 nobrala 於 2012-1-11 12:17 AM 發表 查看引用來源

你怕羞呀...
我幾重既豬肉都見過,有咩大風浪未見過

引用:
原帖由 sia 於 2012-1-11 12:18 AM 發表 查看引用來源
我相信世界上有近9成女人都是口不對心的動物 :smile_o01::smile_o01::smile_o01:
但有10成既女人唔會句句口不對心架...:smile_o01:

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:18 AM 發表 查看引用來源

都係sia ching問開先講起:smile_35:
唔會啦...一陣人地以為我真係個d屠夫...仲唔俾人一腳伸走咩
點會伸走你呀, 只會對你好奇啫...我講你份工呀...

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:18 AM 發表 查看引用來源

都係sia ching問開先講起:smile_35:
唔會啦...一陣人地以為我真係個d屠夫...仲唔俾人一腳伸走咩
喂咁我認同勞巴拉姐姐喇~
你話自已做屠夫真係會引起異性注意架
除非D好似機師英文都可以係DRIVER都唔知既腦殘港女
唔係大部份有腦識思考既女仔都會深入咁問你多D關於你既job duty:smile_o06:

引用:
原帖由 sia 於 2012-1-11 12:19 AM 發表 查看引用來源
咁我問你喇
你份工多唔多女同事:smile_o01::smile_o01:
有好多女人係附近搵下d豬既file,同埋幫手登記下d豬既編號,有時幫手打下針咁

引用:

話唔定魚佬都要呢
我覺得劏田雞個d要就真...

引用:
原帖由 jameson77 於 2012-1-11 12:18 AM 發表 查看引用來源
Lee how ma?

wo ha how~ li lei?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆