上一頁下一頁
發新話題

UPDATE最終回!! 我淪陷了!! (#345相 異國迷情 #520 上 #600 中 #604 下 #609 後記)

收藏  |  訂閱
742  198.8k

過來人提提你 唔好再見面, 快D揾個正經啦! 加油!
引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-6-12 05:08 PM 發表 查看引用來源
我早排都係咁呀 本來都諗住停GA LA
但係最後果2日失守....

經過左20日唔見面 而家已經好左好多了 係驚見返會一發不可收拾
引用:
原帖由 EarthFriendly 於 2011-6-12 11:44 PM 發表 查看引用來源
過來人提提你 唔好再見面, 快D揾個正經啦! 加油!

有個有婦之夫溝我,我對佢有意思,曾經約會佢,佢推左我。
後來佢有次主動約我同佢食飯,佢成餐飯不停呻婚姻生活的失望,太太時時俾麻煩佢,想我做佢二奶,我即時拒絕。因為我睇到佢太太Facebook , 每張profile pic都係佢地二人合照。其實係個男的想一得二,同佢一起根本無幸福可言。

有板友因為見到老公手電有曖昧短訊而抓狂,不停向不關事既人發顛,不如好好氹自己老公好了。

佢好少同我講而家果個 不過我有時會聽到佢係電話度鬧佢老婆.....
佢同我講過一次佢同佢老婆既野, 我就覺得唔應該係佢地中間.
(雖然我覺得冇左我都仲會有其他人)
引用:
原帖由 chch06 於 2011-6-13 12:57 AM 發表 查看引用來源
有個有婦之夫溝我,我對佢有意思,曾經約會佢,佢推左我。
後來佢有次主動約我同佢食飯,佢成餐飯不停呻婚姻生活的失望,太太時時俾麻煩佢,想我做佢二奶,我即時拒絕。因為我睇到佢太太Facebook , 每張profile pic都 ...

其實無我,佢都會有第二個,為情做第三者係不智的

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-6-12 03:04 PM 發表 查看引用來源
樓主你真係有自知之明 男人既欲望真係唔輪到你地控制  
第一次亦係最後一次 玩我姐
唔夠喉喎 有無得同你contact下先

我又唔係玩家 我玩唔到咁多次呀
Btw可以pm我拎msn
引用:
原帖由 smileyyk 於 2011-6-13 03:36 AM 發表 查看引用來源
第一次亦係最後一次 玩我姐
唔夠喉喎 有無得同你contact下先

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-6-13 07:03 AM 發表 查看引用來源
我又唔係玩家 我玩唔到咁多次呀
Btw可以pm我拎msn

樓主既簽名相係咪代表左而家既心境?

睇完大長篇情、慾故事,讚下先!

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-6-11 01:03 PM 發表 查看引用來源

你咁講到好似搵sp咁

做朋友ok 但係sl sp ons同model都唔好了
淨係互相鼓勵一下
有時生活的確要有的突破啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆