上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  65.3k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-31 23:25 發表 查看引用來源
係呀,時間過得好快,但今年應該吾洗派好多
院長, 今年你獨創“棍打面”賣個滿堂紅:smile_30: 亦嘗到最南面“海南椰汁1字鮑”兔年祝你繼續嘗盡大江南北美食:smile_47: 最緊要祝你“龍精虎猛,棍棍有力”

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-1 12:00 發表 查看引用來源
我性生活一直到喉吾到肺.....傷腦根:smile_30:
都半年了,你都仲係揸棍波:smile_39: 你仲未教佢自動波:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-1 12:04 PM 發表 查看引用來源
隊長..你重末收爐過年?:smile_41:
上星期已經收左喇, 而家攪緊個倉存, 想緊新系統黎緊點RUN :smile_34:

你有冇得早走呀呢兩日

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-1 12:07 發表 查看引用來源
揾埋十二釵...索性長註CP做配種:smile_40:
龍E應該會开髮廊

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-2-1 12:17 PM 發表 查看引用來源
院長, 今年你獨創“棍打面”賣個滿堂紅:smile_30: 亦嘗到最南面“海南椰汁1字鮑”兔年祝你繼續嘗盡大江南北美食:smile_47: 最緊要祝你“龍精虎猛,棍棍有力”
大家咁話...最緊要係長食長有....係度祝你事事如意...新春大吉.:smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-2-1 12:23 PM 發表 查看引用來源

上星期已經收左喇, 而家攪緊個倉存, 想緊新系統黎緊點RUN :smile_34:

你有冇得早走呀呢兩日
我昨日已經開始休息....倉存倉管有咩新系統,過兩招學下野

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-2-1 12:23 PM 發表 查看引用來源
都半年了,你都仲係揸棍波:smile_39: 你仲未教佢自動波:smile_30:
棍波pick up快d

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-1 12:30 PM 發表 查看引用來源
我昨日已經開始休息....倉存倉管有咩新系統,過兩招學下野
一黎都係想d辦法唔好比佢地咁易偷野, 二黎就係個流程...唔好比其中一個流程拖慢攪到唔準時出貨, 而家點緊個倉, 買左個新系統...比以前煩好多...不過run順左d數據報表會好有用, 所以今年我都係放初一至初五, 努力努力趕好月中比d工人用 :smile_42:

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-2-1 10:03 AM 發表 查看引用來源
龍兄祝你兔年再加多新的四寶

我也祝你早日找到你的最愛:smile_o09:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-1 11:58 AM 發表 查看引用來源
近半年都較少泡吧,人員流動性較大,但都會十元/百元準備在手,有些好熟既比十元又好似有d那個.
人仔係咁升~十元都係錢~佢地吾體諒下都矛計:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆