上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  74.6k

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-27 16:11 發表 查看引用來源

5G 有矛 開心到漏出黎 :smile_35:
可能係龍E成晚唔正經……係咁伸條脷:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-27 04:08 PM 發表 查看引用來源
咁就得啦龍E:smile_o01: 你見到佢係开心的話就証明你有小小沉啦:smile_38:
或者可能呢排搵得佢多左~底褲又走左~得番乳牛同佢~新的我又吾係太想試~多數睇吾啱:smile_13: :smile_38:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-27 04:10 PM 發表 查看引用來源

龍哥哥

女人刀耍有一 . 煎持

三 . 可棄守  煎持矛刀要扮有

禾L企 SMS 你 係 以進為退 掛
真係吾知佢想點喎:smile_13:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-27 04:11 PM 發表 查看引用來源

5G 有矛 開心到漏出黎 :smile_35:
咁又矛咁誇:smile_35:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-27 04:15 PM 發表 查看引用來源
有冇搞錯,要炳你呀龍E:smile_22: 你係男人黎架當然你要做主動啦,院長同煎煎都話bb有點自卑,唔通要佢約你轉頭:smile_39:
但係我之前約過佢兩次都話吾得閒~咁我可以點喎:smile_19:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-27 04:17 PM 發表 查看引用來源
可能係龍E成晚唔正經……係咁伸條脷:smile_30: :smile_30:
當晚的感覺真的很不是味兒~真係要親身試過先知:smile_19:

不過之後果日我又搵佢~佢係房既表現又交足戲比我~真係人都癲~:smile_27:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-27 16:25 發表 查看引用來源

或者可能呢排搵得佢多左~底褲又走左~得番乳牛同佢

~新的我又吾係太想試~多數睇吾啱:smile_13: :smile_38:  
下次禾同你去幫下眼

咁GE ...  如果 你5G 自G 想點 ...

BB 同 禾地 都好難進一步 幫你同行動

其實 戀情 既野

老土講句

不在乎 天長地9

只要 係你同企 回憶中 有過一段 日子 也不壞

企當你狼狗也好 你當企咩都好

第一步而言

你有心約企  一定約到

你不要怕  也不讓她怕了

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-27 11:40 AM 發表 查看引用來源

我又矛期望佢太熱情~只係當朋友傾幾句都好丫~成圍枱都係女~驚咩喎:smile_14:  
嘩~底啦....坐成圍枱女....慢慢嘆:smile_o11:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-27 16:54 發表 查看引用來源

嘩~底啦....坐成圍枱女....慢慢嘆:smile_o11:  
有矛相

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-27 04:34 PM 發表 查看引用來源

下次禾同你去幫下眼

咁GE ...  如果 你5G 自G 想點 ...

BB 同 禾地 都好難進一步 幫你同行動

其實 戀情 既野

老土講句

不在乎 天長地9

只要 係你同企 回憶中 有過一段 日子 也不壞

企當 ...
多謝老煎指點~我依家其實都係抱住敵不動~我不動的心態:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆