上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.6k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-10-5 12:58 PM 發表 查看引用來源

你都唔鐘意女人既...講西咩:smile_o10:
典解咁講呀~才俊:smile_14:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-5 01:05 PM 發表 查看引用來源

今朝開市至中午收市, 都係幾千者 :smile_45:
咁大上落牙~你今朝追貨:smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-5 01:05 PM 發表 查看引用來源

你開始玩股票:smile_14:  
我以前真係冇玩....咁我算吾算玩大左d?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-5 01:08 PM 發表 查看引用來源

典解咁講呀~才俊:smile_14:  
我次次叫你同我上去你都唔得...重唔係鐘意男人?:smile_o14:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-5 01:02 PM 發表 查看引用來源

你咁搏命,想提早退休呀,帶女返三亞定居囉!

我好想呀!  做我果行....壓力好大又搵吾到錢

秘書來了......跟了老闆出去吃飯......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-5 01:03 PM 發表 查看引用來源

你玩左咁耐有矛計過嬴定輸呀:smile_14:  
你不如問下,沉船客,形多,定輸多?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-5 12:33 PM 發表 查看引用來源

其實你同秘書太快走在一起未必是一件好事~因為你的心還未準備好開展另一段感情~當你的心靈最空虛同最脆弱的時候~往往會產生一種錯覺~究竟你對秘書那種感覺算不算愛呢~你需要幾多時間去重整你的感情世界呢~ ...
多謝....龍兄關心....感情事......對我來說.....一直都難以處理......但我相信.....上天自有安排......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-5 01:14 PM 發表 查看引用來源
我好想呀!  做我果行....壓力好大又搵吾到錢
我都想四十幾歲就退休, 好大壓力, d客呢六七年一步一步咁壓埋黎, 錢又搵唔多, 要求又多做又多多多, 人仔又係咁壓埋黎, 一對一幾到而家85... :')

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-5 12:34 PM 發表 查看引用來源

今日到呢一刻輸左幾架bmx
如果.....市場每日都升一仟幾佰點......錢從何來???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆