上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.6k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 07:16 PM 發表 查看引用來源

我意思係你有矛玩過ons呀~:smile_38:
咁梗係有啦~~最激果次係........:smile_47:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 07:17 PM 發表 查看引用來源

晏晝先笑腩完~~你有咩感想呢?
企之前未拍過拖~有咁既行為吾出奇喎~當係買個經驗囉~有d野吾係親身經歷過係吾知架~:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 07:17 PM 發表 查看引用來源

咁梗係有啦~~最激果次係........:smile_47:
:smile_14: 可否講下當時的情況呢~:smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 07:20 PM 發表 查看引用來源

企之前未拍過拖~有咁既行為吾出奇喎~當係買個經驗囉~有d野吾係親身經歷過係吾知架~:smile_38:  
你咪棟禾啦龍E~~識買衫買鞋買電話~~飛的去救火~~充腩埋電話卡~~企唔 識食~~不如話企低估對手好過啦~~~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 07:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 可否講下當時的情況呢~:smile_14:
頂~~你叫禾講又到禾唔巧移樹添~:smile_o05:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 07:25 PM 發表 查看引用來源

你咪棟禾啦龍E~~識買衫買鞋買電話~~飛的去救火~~充腩埋電話卡~~企唔 識食~~不如話企低估對手好過啦~~~
都係老青夠火喉...重利害既都有:smile_o08:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 18:29 發表 查看引用來源

e仔~晚上好~ :smile_38:
龍E生晚上好,呢輪你好好唱口,係唔係冇得上cp谷住個腦:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 07:30 PM 發表 查看引用來源

頂~~你叫禾講又到禾唔巧移樹添~:smile_o05:
简單的....典去到果張床..典樣入左去?:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 07:33 PM 發表 查看引用來源
都係老青夠火喉...重利害既都有:smile_o08:
院長晚安~~禾聽人講㗎咋~~:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 07:36 PM 發表 查看引用來源
简單的....典去到果張床..典樣入左去?:smile_o05:
吊~~邊有床喎~~係K房果馬桶搞電啦~~:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆