上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.4k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-26 12:18 PM 發表

其實有幾多結左婚的男人冇出去偷食,只是個心要放在那裹吧!!
龍兄如果你有了女友,就不會出去玩嗎??
我當年就一定無.......:smile_34:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-26 12:18 PM 發表 查看引用來源

其實有幾多結左婚的男人冇出去偷食,只是個心要放在那裹吧!!
龍兄如果你有了女友,就不會出去玩嗎??
企獨自去偷歡,漏夜上東莞

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-26 11:51 AM 發表 查看引用來源
不提婚外情,但男人都拼命在找新鮮的女人,這是與生俱來的:smile_o03:
你今朝最安聽這句

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-26 12:17 PM 發表 查看引用來源

咁我呢???:smile_13:
你一定比我好,有可尋

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-26 12:23 PM 發表 查看引用來源

你今朝最安聽這句

你成朝聽又唔發言,月尾無粮出

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-26 12:23 PM 發表

你今朝最安聽這句

無腳既雀仔......:smile_39:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-26 12:20 PM 發表 查看引用來源

我當年就一定無.......:smile_34:
你真是很專一啊:smile_13:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-26 12:31 PM 發表

你真是很專一啊:smile_13:
就算當年可而家....我去應酬落夜場坐女......我都無上房........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-26 11:51 AM 發表 查看引用來源
不提婚外情,但男人都拼命在找新鮮的女人,這是與生俱來的:smile_o03:
演化心理學 :smile_34:

另有D人 有特殊需要 :smile_44: 矛得救... :smile_27:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-26 12:35 PM 發表 查看引用來源

就算當年可而家....我去應酬落夜場坐女......我都無上房........
我一樣當年同客應酬,坐足一條女成年都唔上房,最後媽咪話我、  只有我d女放人客飛机,冇客人放我d女飛机,今晚去馬唔收錢,最後我都係回家玩自己3G

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆