上一頁下一頁
發新話題

R's 10月CP有錢佬,三歲幾新翼唱k花酒團(詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  40.8k

引用:
原帖由 34304 於 2009-9-16 03:59 PM 發表 查看引用來源

咁一於你負責扯旗  :smile_o05:
點扯旗架:smile_o05:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-16 06:45 PM 發表 查看引用來源

點扯旗架:smile_o05:
開鑼了…係時候幫大家搵多些北上使費…趁今晚人小小…有乜心水PM我呀……等你了!

尋晚自動導航系統裝左係身, 飲大左:smile_27: , 之後唔知點返到去, 又唔知咩事, 米姐一句話想食老麥, 之後點幾鐘同佢出去買老麥, 之後又去埋天鵝湖買小食..好在無同佢返錯屋企:smile_30:
我驚緊下星期又黎多次自動導航.....:smile_42:

重有下星期又多個朋友生日, 不過佢地想開多間房自己玩, 佢話佢d朋友比較怕羞:smile_40:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-9-16 21:04 發表 查看引用來源
尋晚自動導航系統裝左係身, 飲大左:smile_27: , 之後唔知點返到去, 又唔知咩事, 米姐一句話想食老麥, 之後點幾鐘同佢出去買老麥, 之後又去埋天鵝湖買小食..好在無同佢返錯屋企:smile_30:
我驚緊下星期又黎多次自動 ...
咁今個星期有無好介紹呀?:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-16 09:06 PM 發表

咁今個星期有無好介紹呀?:smile_30:
好似無咩腳喎....得你同肥佬...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-9-16 21:12 發表 查看引用來源

好似無咩腳喎....得你同肥佬...
出個LIst 啦..:smile_38:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-16 09:14 PM 發表 查看引用來源

出個LIst 啦..:smile_38:
TCL兄你好飢渴喎 ……今個星期搵二奶奶定似疑上司呀

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-9-16 09:25 PM 發表 查看引用來源

疑似上司個名都幾吸引!!:smile_o11:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-9-16 21:25 發表 查看引用來源

上司唔得閒呀:smile_45:

:smile_27: 食 ....回家一推:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆