上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  109.0k

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-11-12 01:33 PM 發表
佢做咩無啦啦俾反一皮你?好方向想會唔會因為你無認承關於結婚所以佢先搵新老細?

佢應該係好嬲,話我唔信佢,咁同我講,叫我搵過第二個人結婚...唉...
我都唔知點講好,同佢一齊咁耐,佢又真係無呃過我問我攞錢...而家又想send sms俾佢喇......死未

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-11-12 12:24 PM 發表 查看引用來源

又想拖人3年牙...:smile_53: :smile_53:
:smile_13: :smile_13: 咪甘啦龍兄

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-12 01:55 PM 發表 查看引用來源

佢應該係好嬲,話我唔信佢,咁同我講,叫我搵過第二個人結婚...唉...
我都唔知點講好,同佢一齊咁耐,佢又真係無呃過我問我攞錢...而家又想send sms俾佢喇......死未
攤兩日先,吾能夠排除係手段黎,
佢甘有錢既?:smile_41:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-12 02:25 PM 發表 查看引用來源

攤兩日先,吾能夠排除係手段黎,
佢甘有錢既?:smile_41:
我估系師兄之前比落既.... :smile_44:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-12 03:01 PM 發表

係...我忍唔住又打俾佢...不過佢.....唔肯聽

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-12 03:01 PM 發表 查看引用來源

我都係甘諗,不過有幾多個會比番你?
到底係愛恨分明定請君入甕,睇吾通:smile_39:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-12 03:23 PM 發表 查看引用來源

係...我忍唔住又打俾佢...不過佢.....唔肯聽
師兄你點知佢係吾肯聽?吾敢聽?定吾應該聽?

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-12 03:37 PM 發表

師兄你點知佢係吾肯聽?吾敢聽?定吾應該聽?
佢既性格我好清楚,之前問我借左1000,都還俾我..
佢仲嬲緊....:')

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-12 03:48 PM 發表 查看引用來源

佢既性格我好清楚,之前問我借左1000,都還俾我..
佢仲嬲緊....:')
你真係好清楚?有咩好嬲呢?
你有咩辦法呢?去搵佢?佢會見你嗎?:smile_45:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-12 04:16 PM 發表

你真係好清楚?有咩好嬲呢?
你有咩辦法呢?去搵佢?佢會見你嗎?:smile_45:
過多一.兩日,睇下點啦.....:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆