上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  904.0k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-29 11:20 發表 查看引用來源

閃鳥就冇鳥😬
今日運氣一般,與閃咭擦身而過,冇睇到鳥😓😓

最後出晒由今朝到而家D相就最好啦,有D師兄都未睇過呢!😜😜

引用:
原帖由 timLeung88 於 2021-6-29 11:50 發表 查看引用來源
最後出晒由今朝到而家D相就最好啦,有D師兄都未睇過呢!😜😜
最後出晒由今朝到而家D相就最好啦,有D師兄都未睇過呢!x 2000000

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-29 11:42 發表 查看引用來源

朝早同Cassy食個情趣早餐先;11點嚟個eleventies就要Gina餵;食晏要Miss Tang安排;三點鐘下午茶要Abby一齊飲tea;晚飯點都要Elly攬住食;夜晚飲酒梗係揾Louise;關燈上床必然要Erieann攬住阿星瞓😬 ...
只可以揀一個喔 ,我都想做韋小寶

星師兄已經做咗啦,有辦你睇呢!

引用:
原帖由 timLeung88 於 29/6/2021 11:44 發表 查看引用來源
星師兄我哋等緊你D開胃菜喎!
睇完某胃口食😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-29 11:59 發表 查看引用來源

睇完某胃口食😬
點會呀!睇完應該更好胃口。。。

今朝巧巧踩睇到閃咭!睇完真係想請miss Tang 食個火車便當!

引用:
原帖由 老公大人 於 29/6/2021 11:53 發表 查看引用來源
只可以揀一個喔 ,我都想做韋小寶
啱呀,每次揀一個,某錯吖😬

又係食晏嘅時候~

Gina XV

Gina好專注喺打碟混音上面,完全冇留意到阿星同Miss Tang跟住Bernice入咗嚟。呢個時候嘅Gina散發住一種獨特嘅氣質,阿星望住佢,不自覺眼定定,直到Miss Tang揸住阿星嘅手為止。阿星望下Miss Tang,佢俏皮咁同阿星單單眼,個咀郁郁指向Gina,然後忍唔住掩住咀笑。咩啫,望下唔得咩?阿星俾Miss Tang笑到有啲唔好意思,咁阿Gina又係幾靚女,阿星望多兩眼都好正常啫。

「阿星!你嚟咗嗱?」Gina停咗音樂即一路走過嚟一路叫,行到埋嚟仲要捉住阿星隻手係咁搖。Gina嘅態度同反應可能會令人覺得做作:都係一個媽媽啦,有個16歲嘅女,點解仲可以成個少女咁呢?不過阿星睇到嘅,就唔係咁,而係直率嘅態度,唔受世俗嘅界定,邊個年齡層就一定要做某啲事,以某種態度示人。其實阿星好喜歡Gina呢種對任何人任何事都一致嘅態度,唔會因為乜嘢因素而有所妥協,真我個性,簡單爽快。阿星見佢捉住阿星隻手不停搖,知道佢對阿星嘅信任係源自真心,冇半分造作。所以阿星都對佢笑,然後拍拍佢個頭同佢話:「今日狀態都唔錯喎,不如今日開始療程好冇?」Gina聽到阿星肯同佢做療程,即刻跳上嚟用力攬住阿星大叫:「阿星你真係好!」使乜講,搞掂好請食飯添呀!

Miss Tang幫阿星同Gina做咗一啲簡單嘅催眠評估,例如叫Gina用靈擺嘗試學習同潛意識溝通,簡單嘅開眼催眠令到Gina雙手合埋之後打唔開,同埋合眼令Gina一隻手上升一隻手下降等等。每樣測試都做到阿星要求嘅標準,証明Gina依家呢一刻嘅狀態適合進行催眠治療。正式嘅催眠治療當然係阿星操刀啦,雖然Miss Tang都跟阿星學咗一段時間,已經掌握咗好多經驗同阿星嘅催眠治療技巧,對於Gina呢類受抑鬱折磨嘅人,阿星親自操刀示範俾Miss Tang睇,一嚟可以令Gina安心,二嚟示範一次呢類比較複雜嘅客戶俾Miss Tang睇等佢學習都係一件好事,而且阿星都同Miss Tang講,叫佢出去揾個正式嘅導師考取証書,或者將來有機會執業請阿星打工都未定。
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆