上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  904.1k

早 星兄 如果只可以揀一個 你會揀邊個同你隔離酒店7日呢

引用:
原帖由 cx829 於 29/6/2021 11:23 發表 查看引用來源

back in the day in US/Can not many ppl during weekdays... staff r busy chatting or doing their own thing... can do what u want
Haha, the scared of being found out is much greater than the excitement, not quite into quickies and prefer enjoying the whole process 😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 29/6/2021 11:25 發表 查看引用來源
師兄又閃左嗱,啱啱入嚟睇唔到啦,補返數可以冇?
閃咗嚕😬

引用:
原帖由 boar36 於 29/6/2021 11:27 發表 查看引用來源

師兄又閃左嗱,啱啱入嚟睇唔到啦,補返數可以冇? x 100000000000
食飯嚕😬

而家閃一閃,等師兄們食個餐前小食先嘛!😃😃

引用:
原帖由 老公大人 於 29/6/2021 11:27 發表 查看引用來源
早 星兄 如果只可以揀一個 你會揀邊個同你隔離酒店7日呢
朝早同Cassy食個情趣早餐先;11點嚟個eleventies就要Gina餵;食晏要Miss Tang安排;三點鐘下午茶要Abby一齊飲tea;晚飯點都要Elly攬住食;夜晚飲酒梗係揾Louise;關燈上床必然要Erieann攬住阿星瞓😬

回覆 6825# timLeung88 的帖子

而家閃一閃,等師兄們食個餐前小食先嘛!😃😃 x 2

引用:
原帖由 timLeung88 於 29/6/2021 11:41 發表 查看引用來源
而家閃一閃,等師兄們食個餐前小食先嘛!😃😃
餐前餐後三分險喎😬

星師兄我哋等緊你D開胃菜喎!

慢慢食冇事架,越食越開胃呢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆