上一頁下一頁
發新話題

@@@@@我想結婚, 徵女朋友@@@@@

收藏  |  訂閱
1.2k  28.2k

引用:
原帖由 MAYCHAN070717 於 2009-7-1 12:42 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01:
不過若果有keep住做運動個人係會精神d...皮膚都好d...呢排工作忙小左做...皮膚都差左:smile_13:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-7-1 12:46 AM 發表 查看引用來源

小心身體就得啦
:smile_38:你都要呀....同埋你有小朋友要照顧架...所以要更加小心:smile_38:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-7-1 12:43 AM 發表 查看引用來源

好老啦:smile_27: 無人要:smile_30:
係有人你唔要呱。。:smile_o02:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-1 12:48 AM 發表 查看引用來源

不過若果有keep住做運動個人係會精神d...皮膚都好d...呢排工作忙小左做...皮膚都差左:smile_13:
講得我都好想做運動。我聽日放假都唔知去邊。。去曬太陽都好。。:smile_o11:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-7-1 12:46 AM 發表 查看引用來源

小心身體就得啦
你有小朋友,係仔仔定女女?

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-7-1 12:47 AM 發表 查看引用來源

haha...我得閒嗎:smile_30: :smile_30:
我都好得閑,咁我做接待助理。:smile_o01:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-1 12:49 AM 發表 查看引用來源

:smile_38:你都要呀....同埋你有小朋友要照顧架...所以要更加小心:smile_38:
我好小心架啦...佢唔煩就得架啦:smile_30:

引用:
原帖由 MAYCHAN070717 於 2009-7-1 12:52 AM 發表 查看引用來源

係有人你唔要呱。。:smile_o02:
又唔好咁講....2個人之間d野好難講:smile_39:

引用:
原帖由 MAYCHAN070717 於 2009-7-1 01:01 AM 發表 查看引用來源

講得我都好想做運動。我聽日放假都唔知去邊。。去曬太陽都好。。:smile_o11:
:smile_30:我呢幾日心情唔係幾好....所以搞到個人文采出左黎....但係懶蟲都出埋黎:smile_44:

引用:
原帖由 MAYCHAN070717 於 2009-7-1 01:02 AM 發表 查看引用來源

你有小朋友,係仔仔定女女?
大小姐:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆