上一頁下一頁
發新話題

異地奇緣 之 鄰家人妻 (第十四 - P.9 / 第十五 - P.40 final updated on 25/06 17:50)

收藏  |  訂閱
946  100.9k

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-25 05:48 PM 發表 查看引用來源
PART XV (下)

兩個月後,我終於搵到一份新工作,開始上工。初來報到,好多野都要由頭學,加上人事關係,生活並不如意。

兩個月以來,我都冇搵過佢,佢亦冇搵我,我地亦冇係同一棟大廈遇上...世事真係好奇 ...
最後一齊食飯飲野,累得滯係佢到瞓左

樓主最後都公開左 S = SHARON
個故事愛情成份被性成份更多呢....

最後用"落花流水"呢一段作結尾真係中晒POINT...HAHA...
尤其係"最溫柔共震"呢句更加有言外之意...

但係你地咁樣都撞得番, 應該有續集先係架BO.......

引用:
原帖由 tinlong22 於 2009-6-25 06:56 PM 發表 查看引用來源
樓主~
世上比較刻骨銘心既感情入面
其中兩樣係
「得不到」, 同埋「已失去」

作為日後既回味啦
同感
得唔到既野,係心底裡面永遠係最美好

引用:
原帖由 edward1129007 於 2009-6-25 07:00 PM 發表 查看引用來源
any more ???
已結局
多謝支持

引用:
原帖由 柒東 於 2009-6-25 07:36 PM 發表 查看引用來源
真係好欽敬樓主:smile_40: :smile_40:
引用:
原帖由 flashbee 於 2009-6-25 07:25 PM 發表 查看引用來源
Thanks for happy ending report !
引用:
原帖由 路易 於 2009-6-25 07:39 PM 發表 查看引用來源
好小睇晒咁長篇既文章..個結局都幾好..

SUPPORT!!!!
多謝支持   thx!!!

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-6-25 07:45 PM 發表 查看引用來源

最後一齊食飯飲野,累得滯係佢到瞓左

睇哂我同佢咁耐以來咁多篇既對話會有HINTS

引用:
原帖由 馬後炮2 於 2009-6-25 08:06 PM 發表 查看引用來源
樓主最後都公開左 S = SHARON
個故事愛情成份被性成份更多呢....

最後用"落花流水"呢一段作結尾真係中晒POINT...HAHA...
尤其係"最溫柔共震"呢句更加有言外之意...

但係你地咁樣都撞得番, 應該有續集先係架B ...
CHING果然細心,有留意最後一段TAG,我都覺得好應境所以加落去~

其實第一篇我已經開左佢名架啦 :smile_30:

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-25 08:14 PM 發表

CHING果然細心,有留意最後一段TAG,我都覺得好應境所以加落去~

其實第一篇我已經開左佢名架啦 :smile_30:
叫我師弟啦 ching, haha....

真係超中 point...

係? 唔記得 tim...

"口不對心"呢個詞係第1篇好似用過。。。HAHA

我:口不對心?
S:你支棍已經話哂我知你想做乜。

我終於睇晒這個故事了.....反而我變得無言....
還是多謝樓主用心寫這個故事..

頂下樓主先.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆