上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【147】

收藏  |  訂閱
1.5k  33.6k

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-7 01:45 PM 發表 查看引用來源
收錢未呀,咁多位老細,嘿

老細又唔知閃左去邊收錢添,呵
走喇我,要去送外賣喇

BYE BYE,贏多D ^^
午安,daddy,大家好

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-7 14:14 發表 查看引用來源

午安,daddy,大家好
我夠晒鐘出門口LU
閃人LU蓉兒,BYE BYE喇 :smile_15:

中左啦
買左1000000蚊喎首首
分錢比我 :smile_15:

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-7 02:20 PM 發表 查看引用來源

我夠晒鐘出門口LU
閃人LU蓉兒,BYE BYE喇 :smile_15:
你走了呀.祝愉快呀 ,如有新手作公仔.請比我看呀,bye bye.damimi

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-6-7 02:22 PM 發表 查看引用來源
中左啦
一見蓉兒就會贏錢.這是金句,笑笑

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-6-7 14:22 發表 查看引用來源
中左啦
X 2...............

幫蓉蓉,青青同花花X 埋3,4,5先........

見字己堅閃.....:smile_43: :smile_43:

蓉兒:而家有大PROJECT搞緊,有排都唔得閒整公仔LU,:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-7 02:24 PM 發表 查看引用來源

一見蓉兒就會贏錢.這是金句,笑笑
我買100咋
首哥你睇下佢買幾多 :smile_15:
屈佢請客:smile_15:

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-7 02:25 PM 發表 查看引用來源

見字己堅閃.....:smile_43: :smile_43:

蓉兒:而家有大PROJECT搞緊,有排都唔得閒整公仔LU,:smile_30:
唔繄要,damimi,你忙你的吧,bye.thank you你呀

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-7 02:25 PM 發表 查看引用來源

bye  bye啦 :smile_15:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-6-7 02:26 PM 發表 查看引用來源
我買100咋
首哥你睇下佢買幾多 :smile_15:
屈佢請客:smile_15:
笑笑呀,恭喜你呀,都是lucky money,
你的首哥是我的discuss daddy,他唔會比錢的,知冇,佢好孤寒的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆