上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(63)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.9k

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-5-23 11:02 AM 發表

係咩 ! 我都好小見你出現 . 你日日去左見工 ; 好忙啫 . :smile_30:
咁又係...不過見到你同人打情駡悄....我妒忌:smile_22::smile_22::smile_30:
不過你去啦, 我唔阻人架

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-23 11:03 AM 發表
今日放假~:smile_38:
咁都好d, 落好大雨呀, 希望我去見工時, 唔好落雨啦,
唔係我實分分鍾, 無拿拿喊都似, 覺得好慘

引用:
原帖由 清純 於 2009-5-23 11:01 AM 發表 查看引用來源
終於知你邊個post:smile_o06:
蝦佬 ,, 你係果日兩個o既邊一個 :smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 10:57 AM 發表 查看引用來源

佢佢....佢做左d好過份o既野:smile_24::smile_24:
佢話會請我同bebe食飯補數架, 咁你係咪請呀
點過份法?我返去幫你打屎佢..:smile_34: :smile_34:
佢同bee~唔岩傾架..:smile_44: ..所以無可能一齊食飯..:smile_42:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 11:04 AM 發表 查看引用來源

係呀
我都知你好少周圍走, 唔知唔出奇:smile_30:
我都少左上網,去小win到多,謝謝你體諒:smile_o06:

引用:
原帖由 mikan85 於 2009-5-23 11:06 AM 發表

點過份法?我返去幫你打屎佢..:smile_34: :smile_34:
佢同bee~唔岩傾架..:smile_44: ..所以無可能一齊食飯..:smile_42:
咁淨係請我....同我隻衰野就得啦.....多謝先:smile_46:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 11:05 AM 發表 查看引用來源

咁又係...不過見到你同人打情駡悄....我妒忌:smile_22::smile_22::smile_30:
不過你去啦, 我唔阻人架
你同男人去日本 我都妒忌啦 . :smile_30:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-5-23 11:06 AM 發表 查看引用來源

蝦佬 ,, 你係果日兩個o既邊一個 :smile_38:
邊日,我應該無見過你:smile_o14:

MORNING VK:smile_o15:

引用:
原帖由 清純 於 2009-5-23 11:08 發表 查看引用來源

邊日,我應該無見過你:smile_o14:
9哥, 豬手個日, 妳地咪見過囉. :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆