上一頁下一頁
發新話題

徵23-27歲的單身男仔做男朋友......入來做個朋友仔呀

收藏  |  訂閱
1.5k  37.6k

引用:
原帖由 ~索天使~ 於 2009-5-21 11:16 PM 發表 查看引用來源

咁你之前點上黎架..:smile_14:
聽日要返工..我慣左12點左右訓..:smile_40:
之前仲住係屋企...呢兩年先搬岀來住...早D訓...對皮膚會好好架:smile_40:

引用:
原帖由 翠~翠 於 2009-5-21 11:18 PM 發表 查看引用來源
之前仲住係屋企...呢兩年先搬岀來住...早D訓...對皮膚會好好架:smile_40:
嘩~搬出黎...自己一個住呀:smile_13:
咁我都知..:smile_13:

引用:
原帖由 wh_jacky 於 2009-5-21 11:16 PM 發表 查看引用來源

nice to meet you!
你住系邊度?你平時會做d咩?:smile_38:
深水埗.睇下書、上下網,你呢?

回覆 1# 的帖子

HIHI..我今年都係23呀..
msn:mike6303626@hotmail>com

引用:
原帖由 ~索天使~ 於 2009-5-21 11:19 PM 發表 查看引用來源

嘩~搬出黎...自己一個住呀:smile_13:
咁我都知..:smile_13:
係.....孤獨老女人:smile_39: 都憒左....上二個月先搬深水埗’’才買電腦...時間過得好快...歲月不留人:smile_27:

引用:
原帖由 翠~翠 於 2009-5-21 11:22 PM 發表 查看引用來源
係.....孤獨老女人:smile_39: 都憒左....上二個月先搬深水埗’’才買電腦...時間過得好快...歲月不留人:smile_27:
之但係..你好似...23...咋喎...:smile_13:
我仲老過你啦..:smile_27:

又路過...:smile_34:

心境老:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ~索天使~ 於 2009-5-21 11:23 PM 發表 查看引用來源

之但係..你好似...23...咋喎...:smile_13:
我仲老過你啦..:smile_27:
我老得特別快:smile_39:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-5-21 11:27 PM 發表 查看引用來源
心境老:smile_39: :smile_39: :smile_39:
全中,,我既思想係一個中女:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆