上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈挹

收藏  |  訂閱
750  4.9k

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-9 11:59 PM 發表

咁咪會焗屎~~:smile_13: :smile_13:
至多比條飲管你呼吸...:smile_30: 同埋比個哈根打士你....咁你入唔入我個衣櫃者...:smile_30:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-10 12:00 AM 發表 查看引用來源

不見不散~~ :smile_15:
技安大展歌喉...你地一定要坐定定欣賞:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-10 12:01 AM 發表

至多比條飲管你呼吸...:smile_30: 同埋比個哈根打士你....咁你入唔入我個衣櫃者...:smile_30:
飲管~~:smile_19: :smile_19:  里示範下先~~   
雪糕...........暫時唔食得:smile_24: :smile_24:
禾都係唔入喇~~

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-10 12:01 AM 發表 查看引用來源

俾埋個大笨象佢啦....唔係好易"梅"架:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-10 12:01 AM 發表

飲管 .....     

引用:
原帖由 小柴 於 2009-5-10 12:03 AM 發表

技安大展歌喉...你地一定要坐定定欣賞:smile_30:
m記今期換多啦a夢喎~~:smile_46:

夜更打咭 mor mor 各位:smile_38:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-10 12:01 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=202894460&ptid=9641713][/url]

定心繫"加"國呢~~
呢樣就要問佢喇 .   

引用:
原帖由 小柴 於 2009-5-10 12:05 AM 發表

俾埋個大笨象佢啦....唔係好易"梅"架:smile_30:
耶~~ 坐爛個櫃都未關到度門啦~~

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-10 12:06 AM 發表
夜更打咭 mor mor 各位:smile_38:
臭 so

有野想請教你   

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆