上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[107]

收藏  |  訂閱
740  4.5k

引用:
原帖由 Rita611 於 3/5/2009 07:39 PM 發表 查看引用來源

利利妹....你用邊間band上網呀
用有X囉,,唔奸事,,係DISCUSS個網SHORT SHORT地,,,:smile_41:

引用:
原帖由 S666 於 2009-5-3 07:40 PM 發表 查看引用來源

我禽晚比人搞, 你都唔安慰下人既:smile_13:
你仲好講......唔聲唔聲走鬼左, 好左目標係你姐:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-3 07:40 PM 發表 查看引用來源
我出左街........岩岩先上嚟, 我仲諗字你尋晚會爆添:smile_13: :smile_13:
尋晚同靚背傾到唔知時...我都以為會爆.....但係真係太眼訓.....

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-3 07:40 PM 發表 查看引用來源
嘩...清清一返....個網快咁多既 :smile_14: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
你入嚟旺姐:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-5-3 07:42 PM 發表 查看引用來源
用有X囉,,唔奸事,,係DISCUSS個網SHORT SHORT地,,,:smile_41:
:smile_24:我都知呀......今朝成朝re到暈:smile_27:

引用:
原帖由 ching788 於 3/5/2009 07:39 PM 發表 查看引用來源
我下午出左去唔知:smile_41: :smile_41:
我無出呀,,訓左成日,,,今晚可能唔駛訓啦:smile_35: ,,我食左飯啦,,,你呢??:smile_30:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-3 07:42 PM 發表 查看引用來源

尋晚同靚背傾到唔知時...我都以為會爆.....但係真係太眼訓.....
你係咪同佢睇戲呀:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 ching788 於 3/5/2009 07:40 PM 發表 查看引用來源
我出左街........岩岩先上嚟, 我仲諗字你尋晚會爆添:smile_13: :smile_13:
而家我地一齊爆囉,,,,

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-3 07:43 PM 發表 查看引用來源
你係咪同佢睇戲呀:smile_04: :smile_04:
:smile_44:唔知呢.......:smile_30:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-5-3 07:43 PM 發表 查看引用來源
我無出呀,,訓左成日,,,今晚可能唔駛訓啦:smile_35: ,,我食左飯啦,,,你呢??:smile_30:
爆埋就食.........加D力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆