上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+48回

收藏  |  訂閱
745  5.5k

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-5 01:59 發表 查看引用來源

就快浸死喇,你儲定白金都差唔多喇:smile_39: :smile_30:
有冇咁快死:smile_41:
我之前以為你們冇玩tim, 找唔到個post:smile_13: , 幾唔開心, 好彩今晚有戀戀話我知:smile_40: , thanks戀戀

真架:smile_38:我要去:smile_38:
引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-5 01:55 AM 發表 查看引用來源

你講真定講笑呀??:smile_38:

引用:
原帖由 半全場 於 2009-5-5 02:02 AM 發表 查看引用來源
日日都有人同我咁講架 不過真系好難控制
講真,我以前唔會賭得細過你囉,應該
睇你自己想點架啫
你自己都知繼續落去結果會點架啦,6
你唔幫自己,冇人幫到你架

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-5 02:02 AM 發表 查看引用來源

唔出錢又買到,會高d喎:smile_44: :smile_30:
即係出賣自己:smile_30:

回覆 668# 的帖子

hi 33, how are you?

引用:
原帖由 meichunkrista 於 2009-5-5 02:03 AM 發表 查看引用來源
我之前以為你們冇玩tim, 找唔到個post:smile_13: , 幾唔開心, 好彩今晚有戀戀話我知:smile_40: , thanks戀戀
你老人家廿年都唔入嚟一次,搵唔到就梗架啦:smile_27: :smile_30:

南南我去睇:smile_38::smile_43:
引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-5 02:03 AM 發表 查看引用來源

講真,我以前唔會賭得細過你囉,應該
睇你自己想點架啫
你自己都知繼續落去結果會點架啦,6
你唔幫自己,冇人幫到你架

引用:
原帖由 半全場 於 2009-5-5 02:03 AM 發表 查看引用來源
真架:smile_38:我要去:smile_38:
係你至好講呀,唔好呃自己呀:smile_38:

引用:
原帖由 meichunkrista 於 2009-5-5 02:03 AM 發表 查看引用來源
山..曾經有諗過唔開post:smile_44:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-5 02:04 AM 發表 查看引用來源
即係出賣自己:smile_30:
賣得到,又何妨呢:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆