上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(50)

收藏  |  訂閱
743  4.6k

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-16 05:12 PM 發表 查看引用來源

而家果個阿so黎過喎

你幾耐無睇電視呀:smile_14:
我成日都電視...係無乜點睇廣告啫.... :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-4-16 05:14 PM 發表

平等?呢個世界好似無呢樣野架喎…
你好身同感受咁喎:smile_14:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-4-16 05:14 PM 發表 查看引用來源

平等?呢個世界好似無呢樣野架喎…
所以成日都後悔....:smile_13:

引用:
原帖由 chan_B 於 2009-4-16 05:14 PM 發表 查看引用來源

呢個世界仲邊有咁多新車呀...環保d啦你吔....:smile_38: :smile_38: :smile_30:
環保關我地咩事呢???

每年生產咁多新車...你同d生產商講丫ma:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-16 05:16 PM 發表

所以成日都後悔....:smile_13:
咁驚
你後悔左咩呀:smile_13:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-16 05:15 PM 發表 查看引用來源

不成功, 不收費.....:smile_34:

不會瓜分受害人任何既賠償:smile_30:
果然係專業:smile_27:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-16 05:14 PM 發表 查看引用來源

嘩, 乜有人仲可憐過我..........:smile_14:
我囉...

明明係佢唔m...仲要我講對唔住:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-4-16 05:15 PM 發表 查看引用來源

希望在明天, 妳慢慢等下先囉
講到我咁冇希望....:smile_30:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-16 05:17 PM 發表

環保關我地咩事呢???

每年生產咁多新車...你同d生產商講丫ma:smile_30:
已經出少左好多, 你唔見美國d車廠有倒閉危機咩:smile_41::smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-16 05:17 PM 發表 查看引用來源

咁驚
你後悔左咩呀:smile_13:
唔好問啦, 我會喊架....:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆