上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第三回

收藏  |  訂閱
741  4.8k

引用:
原帖由 偏愛28 於 2009-3-27 07:10 PM 發表 查看引用來源

係啊 過程真係:smile_46: 好温馨浪漫咖
咩事浪漫

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-28 09:34 AM 發表 查看引用來源

我知你一早係度............................其他人呢
其他人我唔同佢地一齊瞓,我唔知架

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-28 09:35 AM 發表 查看引用來源
咩事浪漫
我都想知喎...................

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-28 09:34 AM 發表 查看引用來源

我知你一早係度............................其他人呢
第日聽搵我傾就pm我啦...........因為有時係第二區

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-28 09:36 AM 發表 查看引用來源

我都想知喎...................
咁我地又製造下浪漫囉

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-28 09:37 AM 發表 查看引用來源
咁我地又製造下浪漫囉
咁早..................................我怕醜喎

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-28 09:38 AM 發表 查看引用來源

咁早..................................我怕醜喎
浪漫係雅事,何醜之有

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-28 09:38 AM 發表 查看引用來源

在濛濛細雨的黃白.............牽著小天使柔柔的手.............一起在小築沿岸漫步.............偶然坐下.............看看遠處船影................竟忘了自己身處.............正嘛

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-28 09:48 AM 發表 查看引用來源
在濛濛細雨的黃白.............牽著小天使柔柔的手.............一起在小築沿岸漫步.............偶然坐下.............看看遠處船影................竟忘了自己身處.............正嘛
好正..............................

有冇人呀..............................................................:smile_13: :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆