上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 66)*3月21日生日PARTY*

收藏  |  訂閱
742  4.4k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-3-13 06:19 PM 發表 查看引用來源

我 收 五 點 半 家 ...
不 過 未 整 完 D 野 ...:smile_35: :smile_35:
咁就快D做埋D野先啦

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-3-13 06:26 PM 發表 查看引用來源

咁就快D做埋D野先啦
知 道 啦 ~
您 都 要 呀 !!:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-3-13 06:20 PM 發表 查看引用來源
最多咪爆喇叭
仲大獲 D巨响連你對耳莫都爆村嘛

細 BEE , 恩 恩 ,
各 位 朋 友 仔 ,
我 老 闆 要 用 我 部 電 腦 呀 ~
夜 D 再 同 大 家 傾 啦 ~:smile_13: :smile_13:

* 細 BEE , 恩 恩 ~ 記 得 要 爆 左 POAT 佢 呀 !
再 開 過 呀 !!:smile_40: :smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2009-3-13 06:21 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈....你發緊夢呀...:smile_30: :smile_30:
某壇係人都知我係小腿姐咖喇:smile_34:

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2009-3-13 06:25 PM 發表 查看引用來源

你要..咁我比d你啦....
真架

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-3-13 06:27 PM 發表 查看引用來源

知 道 啦 ~
您 都 要 呀 !!:smile_40: :smile_40:
我可以走啦

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-3-13 06:23 PM 發表 查看引用來源
我會告發你:smile_34:
點告呀:smile_30: 淋到你魂魄唔齊:smile_30:

引用:
原帖由 偏愛28 於 2009-3-13 06:26 PM 發表 查看引用來源

咁聽聲音囉:smile_47:
咩聲音.....咁呢 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-3-13 06:29 PM 發表 查看引用來源
細 BEE , 恩 恩 ,
各 位 朋 友 仔 ,
我 老 闆 要 用 我 部 電 腦 呀 ~
夜 D 再 同 大 家 傾 啦 ~:smile_13: :smile_13:

* 細 BEE , 恩 恩 ~ 記 得 要 爆 左 POAT 佢 呀 !
再 開 過 呀 !!:smile_40: :smile ...
掰掰...:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆