上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part2

收藏  |  訂閱
736  5.9k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-2-27 10:25 PM 發表 查看引用來源

PASS唔PASS只係考官既主觀感覺
但係現實係你可以同外國人溝通得到, 呢個已經係一個肯定
但....但係.....我考左4次英文會考都唔pass呢.....:smile_27:
真係講出黎都覺羞......:smile_44: :smile_13:

引用:
原帖由 翔一郎 於 2009-2-27 22:30 發表 查看引用來源

但....但係.....我考左4次英文會考都唔pass呢.....:smile_27:
真係講出黎都覺羞......:smile_44: :smile_13:
唔緊要呀~溝通到就夠架喇~又唔係做教c~
我個fd考極都唔pass都入到大學啦:smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-2-27 10:26 PM 發表 查看引用來源

唔好亂UP
我有就唔洗徵
而且你有家室架喇, 我唔想亦都唔會做D破壞人地家庭既事
更何況, 你唔係我杯茶:smile_30:
唔講邊有得笑呢訓先:smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43: bye  bye:smile_44:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-2-27 10:38 PM 發表 查看引用來源

唔緊要呀~溝通到就夠架喇~又唔係做教c~
我個fd考極都唔pass都入到大學啦:smile_30:
其實我都有個問題....好似你個fd咁,入左大學畢埋業後,其實當唔當會考英文pass呢??:smile_41:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-2-27 22:41 發表 查看引用來源
唔講邊有得笑呢訓先:smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43: bye  bye:smile_44:
88:smile_15:

引用:
原帖由 翔一郎 於 2009-2-27 22:42 發表 查看引用來源

其實我都有個問題....好似你個fd咁,入左大學畢埋業後,其實當唔當會考英文pass呢??:smile_41:
佢考左2次唔PASS, 之後考A卷PASS左個E, 再考返B卷都係唔PASS, 點知考AL都唔PASS
咁我都唔知佢當唔當喇, 應該就唔當既~但係佢第時做記者, 都唔一定要英文, 所以應該冇咩所謂:smile_03:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-2-27 11:08 PM 發表 查看引用來源

佢考左2次唔PASS, 之後考A卷PASS左個E, 再考返B卷都係唔PASS, 點知考AL都唔PASS
咁我都唔知佢當唔當喇, 應該就唔當既~但係佢第時做記者, 都唔一定要英文, 所以應該冇咩所謂:smile_03:
係啊.....我怕第時讀完pt degree搵政府工時,佢唔當咪麻煩....:smile_42:

引用:
原帖由 翔一郎 於 2009-2-27 23:19 發表 查看引用來源

係啊.....我怕第時讀完pt degree搵政府工時,佢唔當咪麻煩....:smile_42:
你最好問清楚先:smile_13:
佢有可能要你考返次pass既:smile_44:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-2-27 11:41 PM 發表 查看引用來源

你最好問清楚先:smile_13:
佢有可能要你考返次pass既:smile_44:
係ga話就麻煩了......都就黎無會考了:smile_27:

引用:
原帖由 翔一郎 於 2009-2-27 11:42 PM 發表 查看引用來源

係ga話就麻煩了......都就黎無會考了:smile_27:
今年係最後一年

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆