上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[43]

收藏  |  訂閱
739  4.8k

早晨,,,早晨,,,,,開檔,,,,開檔,,,,:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Rita611 於 21/2/2009 08:17 AM 發表 查看引用來源
ching ching honey 早晨呀我影左我個檸檬芝士蛋糕相呀

同埋藍苺慕絲呀...

http://i714.photobucket.com/albums/ww141/rita116/IMG_1 ...
嘩,,,,好味甘呀,,,好想食,,,

清清......早晨......各位早晨:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-2-21 08:17 AM 發表 查看引用來源
ching ching honey 早晨呀我影左我個檸檬芝士蛋糕相呀

同埋藍苺慕絲呀...

http://i714.photobucket.com/albums/ww141/rita116/IMG_1 ...
係咪真係食得架

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-21 09:58 AM 發表 查看引用來源
嘩,,,,好味甘呀,,,好想食,,,
我都想食喎................ :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 傑一傑 於 21/2/2009 10:13 AM 發表 查看引用來源
係咪真係食得架
昨屎,,,,昨晚等你好夜,,,唔來飲湯,,,,呀大唔比你走咩,,,

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 21/2/2009 10:37 AM 發表 查看引用來源

我都想食喎................ :smile_47: :smile_47:
比比,,,你諗到新口號未呀,,,

今朝甘靜既,,,,D人去晒邊,,,,:smile_45:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-21 10:54 AM 發表 查看引用來源
今朝甘靜既,,,,D人去晒邊,,,,:smile_45:
holiday mood

揾緊節目

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-21 10:53 AM 發表 查看引用來源
昨屎,,,,昨晚等你好夜,,,唔來飲湯,,,,呀大唔比你走咩,,,
妳咁夜先叫我過黎飲湯,下次早d 叫啦,我唔想咁夜飲湯呀,驚半夜要起身去廁所呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆