上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么狗伍

收藏  |  訂閱
742  4.5k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-3 11:08 AM 發表

咁大濟?! 你俾boss傳染架!?
同boss有路:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-3 11:11 AM 發表 查看引用來源

係俾屋企人惹親.........

而家全家6個人,5個都係度吠緊
係我冇用d,一直唔退燒之嘛:smile_13: :smile_13:
唔退燒可以好大件事喎....你有冇看醫生?:smile_41:

引用:
原帖由 nick` 於 3/2/2009 11:10 發表 查看引用來源

唔係叫睇熱咩:smile_30: :smile_30:
點解頭先叫(睇熟):smile_27:
我冇打錯字呀..........係睇熱呀

不過呢........睇熟都岩既
唔熟唔食嘛:smile_30:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-2-3 11:12 AM 發表 查看引用來源

你講咋, 我乜都冇講....:smile_27:

引用:
原帖由 nick` 於 3/2/2009 11:12 發表 查看引用來源

個個做細既都同個boss同一條路架啦
大家都想公司好,公司唔好
邊有人工出呀

今日敢既鐘數都未見king sir出現~~

引用:
原帖由 Inliz 於 3/2/2009 11:12 發表 查看引用來源

唔退燒可以好大件事喎....你有冇看醫生?:smile_41:
一直都睇緊,不過睇開果個未開
咪拖得耐左囉
本來諗住尋日果個再睇唔好,就唔睇架喇
果然打支針..........係快d好
早之一早聽話d,咪唔駛過年生日都係自己張床上面渡過囉

唉~~~~~:smile_42:

引用:
原帖由 kevincyk 於 3/2/2009 11:14 發表 查看引用來源
補完氣,要抖抖卦 :smile_30:

引用:
原帖由 kevincyk 於 2009-2-3 11:14 AM 發表 查看引用來源
你大聲d叫, 可能聽到架....:smile_30:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-3 11:15 AM 發表 查看引用來源

一直都睇緊,不過睇開果個未開
咪拖得耐左囉
本來諗住尋日果個再睇唔好,就唔睇架喇
果然打支針..........係快d好
早之一早聽話d,咪唔駛過年生日都係自己張床上面渡過囉

唉~~~~~:smile_42:
打針真係快d架....

咁你呢兩日休息多d啦.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆