上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.3k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-2-18 01:59 AM 發表 查看引用來源

遲下再" CHECK"你.......我訓先啦...........各位早抖.............9 9........... :smile_15:
886~~~~:smile_15:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-2-18 01:55 AM 發表 查看引用來源

又跌 ......
已無晒感覺........捧場做個觀眾.........不亦樂乎??

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-2-18 02:03 AM 發表

已無晒感覺........捧場做個觀眾.........不亦樂乎??
哈 !!   

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-2-18 02:02 AM 發表 查看引用來源

886~~~~:smile_15:
在下先行告退.........:smile_15:

請問你地幾時有野玩?預埋我得唔得架?
本人30有4喇,唉!

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-2-18 01:19 AM 發表 查看引用來源

我呢..........睇咩玩咩唔緊要,最緊要有好野食.......... :smile_47:
好又一餐,唔好又一餐~~最貢要有靚女你陪~~

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-2-18 01:40 AM 發表 查看引用來源

呢句應該我講: 我充極都只係個高級會員.........見過前輩..........:smile_15:
升左級~e+已經尊貴左..多d上黎咪可以做vip囉~~

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-2-18 01:13 AM 發表 查看引用來源

不見油菜花........ .........要 5,6月 掛???原 諒 我 無 常 識
嘩~~~你終於出現啦! 想掛死人咩???

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2009-2-18 08:46 PM 發表 查看引用來源

嘩~~~你終於出現啦! 想掛死人咩???
你都一樣啦,冇在此板出現一排,miss you!

引用:
原帖由 肥仔熙 於 2009-2-18 02:20 AM 發表 查看引用來源
請問你地幾時有野玩?預埋我得唔得架?
本人30有4喇,唉!
hi......joe, nice to meet u........如果''有野玩",會post 係頭版........敬請留意....... :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆